Menu
EUR
De dynamische en online horecawereld van vandaag!

De dynamische en online horecawereld van vandaag!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Reserveren via The Fork

The Fork hoort echt thuis in het rijtje van de online horecawereld. Reserveren via The Fork is binnen een mum van tijd gepiept en hier wordt dan ook dagelijks veel gebruik van gemaakt. Het blijft een ideale website en app vol met restaurants om te ontdekken.

Via deze app of de website kunnen uw gasten eenvoudig en snel reserveren bij één van de heerlijke restaurants die erbij aangesloten zijn, de keuze is reuze! Er zijn meer dan 60.000 restaurants over de hele wereld waaruit uw gasten kunnen kiezen. Van Nederland, Italië en Spanje tot aan Australië! Daarnaast kunnen er punten gespaard worden met iedere online reservering die er wordt gemaakt. Hiermee kunnen gasten korting krijgen op hun rekening en dat is altijd een leuk voordeel.

 

Tafel - met eten - drinken

Online reviews schrijven en bekijken

Online reviews schrijven en bekijken speelt ook een essentiële rol in de online horecawereld van vandaag. Via reviews krijgen andere gasten een duidelijk beeld van het eten en het restaurant nog voordat ze er zelf zijn geweest!

Als uw gasten een nieuw restaurant zoeken, zijn zij benieuwd naar hoe andere gasten het hebben ervaren. Deze review kan gaan over diverse aandachtspunten, zoals: hoe het eten heeft gesmaakt, hoe snel het eten geserveerd werd, de gastvrijheid van het personeel en ga zo maar door. Een avondje uit eten kan zowel in het restaurant zelf zijn of thuis met een heerlijke dinerbox. Hierbij speelt de beleving en creativiteit een belangrijke rol, omdat de mensen thuis echt het gevoel willen hebben dat ze een avondje op stap zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan websites zoals Tripadvisor.nl om reviews achter te laten en te bekijken. Daarnaast ontvangen gasten vaak een e-mail van het restaurant waar ze zijn geweest of hebben besteld met daarbij de vraag om een review achter te laten en aan aantal sterren toe te kennen.

 

Thuisbezorgd en Uber Eats

Als we denken aan de online horecawereld, dan komen thuisbezorgd.nl en Uber Eats meteen in onze gedachten naar boven! Naast deze websites zijn er natuurlijk nog veel meer andere bezorg bedrijven waar u smakelijk eten en drinken kunt bestellen.

Thuisbezorgd.nl werkt gemakkelijk en snel. Binnen een paar simpele stappen wordt het warme eten bezorgd en is het tijd om te smullen. Zowel via de website als via de app, moet er als eerste een locatie ingevuld worden, vervolgens komt er een hele lijst tevoorschijn met restaurants en hun heerlijke gerechten. Hieruit kan dan een keuze gemaakt worden en na het online betalen, wordt het eten binnen no time bezorgd.

Bij Uber Eats werkt dit net zo eenvoudig en snel. Als eerste vult u het bezorgadres in, dan geeft u aan of het nu bezorgd moet worden of gepland dient te worden voor een later tijdstip. Vervolgens kunt u beginnen met het ontdekken van gerechten van heerlijke restaurants bij u in de omgeving.

Uw gasten zijn in de online horecawereld slechts een paar klikken verwijderd van het zalige eten van uw restaurant. Met de ruime keuze aan professionele bezorgtassen is het eten warm en vers wanneer het bij uw gasten arriveert.


Bent u benieuwd naar nog meer horeca nieuws? Ontdek dan onze blog over het minimumjeugdloon in de horeca!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!