Bormioli Rocco

Het glaswerk van Bormioli Rocco bezit een onmiskenbaar Italiaanse uitstraling. Dit is niet onlogisch met een basis in Milaan. Al sinds 1825 zorgt het merk voor een elegante sortering glazen die op tafel sfeervol aanwezig zijn. Naast glaswerk brengt Bormioli Rocco ook diverse soorten tafelporselein voort. HorecaRama nam daarvan enkele artikelen op in haar assortiment. Dankzij de Italiaanse achtergrond bezit het merk een duidelijke eigen stijl. Een stijl die door haar specifieke uitstraling ook tamelijk richtinggevend is voor de stijl van uw interieur.

Bormioli Rocco glazen, van strak tot romantisch
De glazen van Bormioli Rocco zijn er in uiteenlopende vormen. De oprijzende Palladio-stijl staat bijvoorbeeld recht en strak op tafel. Dit geeft een moderne uitstraling tijdens de lunch of het diner. Bahia en Fortuna daarentegen bieden een romantische vormgeving aan de ijscoupe die ter afsluiting van het diner wordt genoten. Hiertegenover staat Jerba met een artistiek stuk moderniteit. Ook series longdrinkglazen en tumblers zijn binnen het assortiment aanwezig. Daarnaast voert HorecaRama cappuccinoglazen en theeglazen van het merk. Met Bormioli Rocco kan binnen uw restaurant dus een flinke basis worden gelegd voor het benodigde glasservies.

Bormioli Rocco glazen en andere artikelen van HorecaRama
De Italiaanse stijl laat het makkelijk toe om één en ander met glazen en servies van andere merken te combineren. Zo zullen ook de metalen ijscoupes binnen ons assortiment ‘IJs apparatuur’ naast de glazen coupes van Bormioli Rocco niet misstaan. Bestelt u de glazen van dit merk met het oog op de activiteiten van uw bar, vergeet dan ook onze zoekingang ‘Barbenodigdheden’ niet. U treft hier benodigdheden aan als afdruipmatten, glasophangrekken, rietjes en cocktail benodigdheden. Allemaal attributen waar u tijdens het uitoefenen van uw bar-activiteiten behoefte aan heeft. Heeft u misschien behoefte aan extra informatie of advies? Bel dan even met ons nummer 010-7852046 of stuur een e-mail naar ons info-adres.

Lees meer
Geen producten gevonden...