Brabantia

Brabantia online kopen

Brabantia is een Nederlands merk dat al bestaat sinds 1919. Opgericht in het kleine plaatsje Aalst door een groep van 15 personen is Brabantia een familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. Brabantia heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er werd begonnen met het vervaardigen van melkbussen, kannen, zeven en trechters. In de loop der jaren is het assortiment van Brabantia veranderd en gegroeid en het afzetgebied uitgebreid tot heel Europa. Naast kwaliteit en duurzaamheid heeft Brabantia ook het milieu hoog in het vaandel staan. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van een geavanceerd waterzuiveringssysteem en van zonne-energie. 

HorecaRama en Brabantia

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden en in ons uitgebreide assortiment vindt u ook veel artikelen van bekende merken. Van Brabantia zijn de pedaalemmers bekend om hun mooie uitstraling, duurzaamheid en hoge kwaliteit. Kies bij HorecaRama uit verschillende uitvoeringen van de pedaalemmer van Brabantia, gemaakt van roestvrijstaal. Sinds de eerste serie pedaalemmers uit 1955, heeft Brabantia het assortiment pedaalemmers verder uitgebreid en ontwikkeld. Kies uit een Brabantia pedaalemmer met een inhoud van 3 liter of 5 liter. De pedaalemmers zijn voorzien van een krasvaste antislip bodem en een uitneembare emmer. Brabantia pedaalemmers zijn goed bestand tegen geuren en hebben een geruisloze sluiting.

Bekende topmerken zoals Brabantia

Wilt u uw horeca onderneming inrichten met producten van topmerken dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. U kiest uit wel 150 gerenommeerde merken voor uw benodigdheden waaronder het merk Brabantia. Mooie Brabantia pedaalemmers voor de toiletten van uw restaurant, voor de slaapkamers van uw hotel of voor in de professionele keuken. U vindt bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor de inrichting van hotel en restaurant en kunt ook kiezen voor budget producten. 

Lees meer
Geen producten gevonden...