Carlisle

Het Amerikaanse assortiment Carlisle polycarbonaat glazen, ofwel kunststof glazen
Carlisle Foodservice Products is een wereldomspannende producent van allerlei tafelbenodigdheden in de horeca. De onderneming staat bekend om haar hoogwaardige producten. Een belangrijk deel van haar assortiment vormen de polycarbonaat glazen, ofwel iets eenvoudiger gezegd: de kunststof glazen. HorecaRama voert deze glazen in haar assortiment, vooral vanwege de hoge glans die de producten bezitten. De producent is breed op de wereldmarkt aanwezig. Naast polycarbonaat glazen maakt Carlisle ook sanitaire producten, medische gebruiksproducten en diverse soorten tafelbedekking.

Kunststof glazen in gebruikelijke modellen bij de Carlisle polycarbonaat glazen
In de catalogus van HorecaRama treft u van deze producent de gebruikelijke modellen  glaswerk aan. Met natuurlijk als belangrijk verschil dat het hier steeds om polycarbonaat glazen gaat. De uiterlijke glans van deze kunststof glazen maakt ze geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. De serie bestaat uit diverse tumblers met verschillende inhoudsmaten, variërend van 24cl tot 35,5cl. Sommige tumblers zijn vanaf de bodem hoekvormig afgewerkt, andere zijn sierlijk glad en rond. Na de tumblers volgen de longdrink polycarbonaat glazen. Zij volgen qua vormgeving de tumblers uit het assortiment. Ook sierlijke kunststof glazen voor wijn maken deel uit van het aanbod. Ze hebben verschillende hoogtes en inhoudsmaten en staan op een ranke voet.

Carlisle polycarbonaat glazen, kunststof glazen gewoon in de afwasmachine
Een groot voordeel van polycarbonaat glazen is de breukvastheid van het materiaal. De kunststof glazen van Carlisle combineren dit bovendien met een natuurlijke glans. Een pluspunt is ook hun eigenschap om weer glanzend uit de vaatwasser te komen. Dit is dan ook direct een goede plaats om op het vaatwas assortiment van HorecaRama te wijzen. Dit assortiment heeft een eigen zoekingang op onze website. U vindt hier bijvoorbeeld doorschuifvaatwassers, diverse vaatwaskorven en ook voorlader vaatwassers. De hier genoemde producten vormen slechts een greep uit het assortiment. Neemt u anders zelf eens een kijkje.

Lees meer