Castey

Castey online kopen

Het merk Castey komt uit Spanje en kent een geschiedenis die terug gaat tot de zestiende eeuw. In de afgelopen eeuwen heeft Castey onderzoek gedaan, technologieën ontwikkeld en is op die manier tot een uniek concept gekomen voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten voor de keuken. De producten van Castey zijn functioneel, efficiënt, milieuvriendelijk en maken koken eenvoudiger en gezonder. Castey wordt wereldwijd gebruikt in de professionele horecakeuken. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment braadpannen, grillplaten, lyonnaiser pannen en andere producten van Castey.

Assortiment HorecaRama van Castey

Bij HorecaRama heeft u keuze uit verschillende kookapparatuur van het merk Castey. Braadpannen in verschillende maten variërend met een diameter van 24cm tot 32cm, geleverd met deksel. Verder vindt u grillpannen, koekenpannen en lyonnaiser pannen met steel en ook een grillplaat zonder steel in het assortiment, in verschillende afmetingen. Veel pannen van Castey worden geleverd met deksel maar u kunt ook losse deksels aanschaffen. Kies voor kwaliteit en kijk eens naar het gevarieerde assortiment Castey pannen van HorecaRama. U vindt bij HorecaRama alles wat u zoekt voor de inrichting van de professionele horecakeuken.

Castey en andere merken

Koken in de professionele keuken doet u het liefst met apparatuur en kookgerei van hoge kwaliteit. Bij HorecaRama kunt u daarom kiezen uit een groot assortiment producten van bekende merken die geschikt zijn voor gebruik in de horeca. Castey pannen bijvoorbeeld, maar ook allerlei andere producten zoals werkschoenen van Birckenstock, bestekseries zoals Amefa en Olympia en allerlei andere artikelen. Werkkleding van bekende merken, kookapparatuur van Buffalo of kaarsen van Bolsius voor de aankleding van uw tafels. Combineer uw aankopen van Castey en andere merkproducten bij HorecaRama met een ruime keus uit accessoires en budget producten, bestek van melamine en alle benodigdheden voor hotel, restaurant of voor de catering. 

Lees meer
Geen producten gevonden...