Duni

Duni online kopen

Duni is een merk dat bekend staat om de producten voor aankleding van uw tafels. Dit van oorsprong Zweedse bedrijf kent een geschiedenis van meer dan 60 jaar. In de loop der jaren heeft Duni zich uitgebreid naar Europa en later naar de VS. De kerntaak die Duni zichzelf stelt is het creëren van een goede sfeer rond de maaltijd. Bij uitstek een geschikt merk voor hotels en restaurants die hun tafels optimaal willen aankleden en een geweldige sfeer willen creëren voor hun gasten. Bij HorecaRama vindt u servetten en tafelkleden van het merk Duni in het assortiment.

Tafelkleden en servetten van Duni

Om uw tafels mooi aan te kleden biedt HorecaRama een aantal mogelijkheden voor de aanschaf van Duni wegwerp tafelkleden en bijpassende servetten. De chique tafelkleden zijn gemaakt van dunisilk, een stof die lijkt op linnen. De tafelkleden zijn van zware kwaliteit en waterafstotend. Dit maakt deze tafelkleden geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten. Verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. De Duni wegwerp tafelkleden worden geleverd per 100 stuks. De bijpassende servetten worden geleverd per 240 stuks.

Duni tafelkleden en andere tafelkleden

Het assortiment van HorecaRama is bijzonder uitgebreid en behalve wegwerp tafelkleden van Duni kunt u ook kiezen uit andere tafelkleden. Wegwerp tafelkleden van het merk Tork of tafelkleden van katoen bijvoorbeeld. Bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd assortiment tafelkleden en accessoires zoals tafelklemmen.

Merken van HorecaRama zoals Duni

Voor een optimale aankleding en inrichting van uw hotel en restaurant kiest u bij HorecaRama uit een groot assortiment benodigdheden. Alles voor uw professionele keuken, het bewaren van gerechten en alles wat u verder nodig heeft. Kies uit wel 150 bekende merken zoals Duni of voor producten uit de low budget categorie. Bij HorecaRama vindt u altijd wat u zoekt. 

Lees meer
Geen producten gevonden...