Durobor

Een gezellig glas neerzetten op tafel is niet moeilijk wanneer u voor de glazen van Durobor kiest. Deze Belgische fabrikant van tafelglas, kiest voor prettig gevormde glazen met een modern uiterlijk. Durobor glas is stevig en ongecompliceerd van vorm. Door de dikte van het glas zijn de modellen bijzonder sterk. Natuurlijk zijn ze ook goed te reinigen. Bierglazen op de bar leiden tot weinig breuk. Door hun prettige vorm dragen zij steeds opnieuw bij aan de gezelligheid.

Vorm van de Durobor glazen nader omschreven
Bierglazen van Durobor zijn er allereerst als flute. De bierglazen zijn aan de bovenzijde uitlopend of hebben een chique bewerking aan de onderzijde. De glazen zijn steeds stevig geconstrueerd en liggen hierdoor stevig in de hand. De krachtigheid wordt steeds ook geaccentueerd door de tamelijk dikke bodem. Naar Belgisch model maakt Durobor ook bierglazen op de voet. Deze voetglazen kunnen qua inhoudsmaat variëren van 38cl tot 45cl. Het kleinere model staat op een iets lagere voet en kenmerkt zich door een tulpvorm. Ook tumblers en longdrinkglazen maken deel uit van het assortiment. Zij worden gekenmerkt door een dikke bodem en een subtiel kreukelpatroon rond de bodem van deze glazen. Ook de borrelglazen in deze stijl verdienen zeker de aandacht. Opmerkelijk is ook de champagneflute in een massieve stijl.

Durobor glazen en de andere artikelen van HorecaRama
Deze collectie Belgische glazen doet het goed in een trendy bar of café. Ook op tafel in het gezellige restaurant verlevendigt het massieve design de sfeer. Deze sfeer wordt compleet gemaakt door het type servies dat u bij de glazen kiest. De combinatie van Durobor glazen en de overige artikelen die op tafel staan, zorgen voor een kwalitatief hoogstaand geheel. Daarbij zal een combinatie met Maastricht Porselein servies een heel andere sfeer uitstralen dan een combinatie met het Truyts Import melamine servies. Durobor glaswerk past zich moeiteloos aan. Het is aan u om de gewenste combinatie te bepalen.

Lees meer
Geen producten gevonden...