Ital

Ital online kopen

Wilt u voedsel bewaren dat kunt u dit doen met behulp van plastic zakken die worden geseald. Van het bekende merk Ital zijn zaksealers verkrijgbaar die bekend staan om hun degelijkheid, kwaliteit en de Ital zaksealer gaat lang mee. Bij HorecaRama vindt u dan ook verschillende zaksealers van het merk Ital voor het optimaal bewaren van uw producten, voedsel en gerechten.

Zaksealers van Ital

De zaksealers van Ital zijn gemaakt van staal en teflon en geschikt voor allerlei soorten plastic zakken. De maximale dikte van de plastic zakken mag 2mm zijn. De zaksealer van Ital is voorzien van 8 verschillende instellingen voor het dichten van plastic zakken. Slechts in 1,5 seconden dicht u de zak en u kunt werken tot een maximale temperatuur van 150 graden. De zaksealer van Ital is bij HorecaRama verkrijgbaar in twee maten: voor zakken tot 30cm of tot 40cm breed.

Sealapparaten

Voor het bewaren van voedsel zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor voedseldozen die ook in de diepvries en magnetron kunnen, maar zakken nemen over het algemeen minder plaats in en u kunt de zakken ook in een ander model brengen dat beter past bij uw opslagruimte. Bij HorecaRama kiest u naast de sealapparatuur van Ital ook uit andere sealapparaten van bekende merken. Kijk bijvoorbeeld naar de sealapparatuur en vacumeermachines van Buffalo en Jolly.

Bekende merken bij HorecaRama

Voor de inrichting van uw hotel en restaurant kiest u bij HorecaRama uit wel 150 bekende merken voor de aanschaf van allerlei producten. U vindt apparatuur voor de inrichting van de keuken waaronder zaksealers van Ital en andere merken, benodigdheden voor de inrichting van slaapkamer en badkamer van uw hotel, de toiletten, schoonmaakbenodigdheden en alles voor de catering. Ook voor bestek en andere tafelbenodigdheden gaat u naar HorecaRama. 

Lees meer
Geen producten gevonden...