JM posner

JM Posner online kopen

JM Posner is gevestigd in Engeland en ontwikkelt en produceert benodigdheden voor onder meer de professionele horeca keuken. Het bedrijf legt zich toe op het ontwerpen van bijzondere producten zoals popcornmachines en chocoladefonteinen. JM Posner wordt alom gewaardeerd door de hoge kwaliteit van hun producten en u kunt bij HorecaRama dan ook artikelen van dit bekende merk aanschaffen.

De verwarmde pompdispenser van JM Posner

Een bijzonder product maar bijzonder handig is de verwarmde pompdispenser van het merk JM Posner. Wilt u bepaalde producten bewaren op een perfecte manier zonder dat het smelt, oververhit raakt of stolt dan biedt de verwarmde pompdispenser van JM Posner uitkomst. De pompdispenser is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een aan/uit schakelaar en een instelbare thermostaat. Dit apparaat van JM Posner is onder meer geschikt voor het bewaren van karamel, toffee of kaas. Met een inhoud van 900ml heeft dit product toch een korte opwarmtijd van minder dan 5 minuten. Ook de tuit van de pompdispenser is verwarmd!

Dispensers en andere benodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horecabenodigdheden. Bijzondere producten zoals de verwarmde pompdispenser van JM Posner maar ook voor tal van andere dispensers: bardispensers, dispensers voor servetten of zeepdispensers. Kijk naar het uitgebreide aanbod dispensers en andere benodigdheden van HorecaRama en ontdek het grote en gevarieerde aanbod waarmee u uw hotel en restaurant volledig en naar smaak kunt inrichten.

Budget en merkartikelen

Of u nu uw hotel en restaurant wilt inrichten met klassieke of moderne producten, budget of merkartikelen zoals de pompdispenser van JM Posner, bij HorecaRama vindt u uw horeca benodigdheden. Artikelen van meer dan 150 bekende merken vindt u bij HorecaRama maar ook het assortiment budget artikelen is ruim en gevarieerd. 

Lees meer
Geen producten gevonden...