Luigi Bormioli Italy

Stijlvol glaswerk naar Italiaans design vindt u bij het merk Luigi Bormioli. De Italiaanse wijnglazen vormen het resultaat van een traditie die in lange tijd werd opgebouwd. Al 25 generaties van de familie Bormioli hielden zich bezig met de specialisatie in glas. In de 16e eeuw startte de van oorsprong Franse familie haar glasproductie in Italië. Door de eeuwen heen breidde het bedrijf zich uit. Sinds het midden van de vorige eeuw heeft Luigi Bormioli zich naast sierlijk glaswerk voor de horeca ook gespecialiseerd in kunstzinnig glaswerk voor cosmetica en parfums. Het glaswerk voor de horeca kenmerkt zich door een hoge helderheid en stevige kwaliteit.

Ook tumblers en champagneflutes naast Bormioli wijnglazen
Het assortiment wijnglazen in onze collectie is uitgebreid. Ovale tot meer hoekige vormen wisselen elkaar af. De hoge voet geeft het glaswerk een voorname uitstraling. Bij HorecaRama bestelt u de glazen in verpakkingen van 6 of 8 stuks. Naast wijnglazen voor gewone wijn vindt u ook verschillende champagneflutes in ons assortiment. Vanzelfsprekend wordt de collectie van Luigi Bormioli gecompleteerd door tumblers in diverse vormen en met verschillende inhoudsmaten. Steeds zijn de glazen herkenbaar aan hun sierlijke glans en Italiaanse stijl.

Luigi Bormioli wijnglazen combineren met hoogwaardig servies
De wijnglazen uit dit assortiment passen mooi bij gerechten waaraan de nodige zorg is besteed. Daarnaast kunt u Luigi Bormioli wijnglazen ook benutten om de uitstraling van uw wijnbar op een hoger plan te brengen. Kiest u naast deze glazen ook een porseleinen servies, houdt u dan rekening met de stijlvolle uitstraling die ook dit servies bij voorkeur moet bezitten. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Cambrio Friso servies. Ook voor de strakke stijl heeft HorecaRama voor u een goede oplossing in porselein. Zo kunt u het Palmer servies op een verantwoorde wijze met Luigi Bormioli combineren.

Lees meer