Maastricht porselein

De hoofdstad van Limburg kent al een lange historie op het gebied van porselein. Al sinds de 19e eeuw wordt er in deze stad hoogwaardig serviesgoed geproduceerd. Wanneer we over Maastricht porselein spreken, hebben we het over het vervolg op het welbekende serviesgoed van Mosa. Heel bijzonder is bovendien dat de productie bij deze fabrikant op industriële schaal plaatsvindt. Nergens anders in de Benelux fabriceert een fabrikant op deze schaal hoogwaardig servies. Hierbij wordt in toenemende mate ook aan het milieu gedacht. Het resultaat is een prachtig en uitgebreid assortiment, dat u bij HorecaRama op de website vindt.

Mooi wit en vele kleuren bij Maastricht porselein
Zoekt u een verantwoorde kleurstelling in het restaurant, dan zit u bij Maastricht porselein precies goed. Blauw, paars, lichtgroen of oker; het is geheel afhankelijk van uw eigen smaak. Ook in wit porselein biedt deze fabrikant een fameus assortiment. Zo ziet u borden in vele vormen, die daardoor geschikt zijn voor elk bijpassend gerecht. Ook qua kop en schotel kunt u bij deze hoogwaardige porselein fabrikant uw hart ophalen. De sfeerbepalers in uw restaurant lonken u toe vanaf het scherm. Serviesgoed dat tegen een stootje kan en gebaseerd is op een lange traditie. Het biedt u de nodige zekerheid tijdens de bedrijfsvoering. U bent verzekerd van het modernste uiterlijk en de hoeveelheid breuk kunt u met een gerust hart verwaarloosbaar noemen.

Combineer Maastricht porselein met andere producten
HorecaRama is trots op haar assortiment. Ons streven om enkel hoogwaardige producten aan te bieden, wordt door het productportfolio van Maastricht porselein volledig ondersteund. Door haar veelzijdigheid qua vorm en kleur, kunt u de producten uit Maastricht ook heel eenvoudig met andere merken combineren. Ziet u de kopjes al staan onder de espresso machine van Bartscher of Diamond. Ze vormen een perfect koppel met elkaar. Ook de bordjes van Maastricht porselein passen heel goed in een bordenrek uit ons breed gevormde assortiment. Neem gauw een kijkje en begin alvast met het samenstellen van de mooiste combinaties.

Lees meer
Geen producten gevonden...