Palmer

Warme kleuren en een flinke verscheidenheid aan vormen zijn kenmerkend voor Palmer aardewerk. De producten van dit merk zijn onderdeel van het brede assortiment bij HorecaRama. Deze grootschalige aanbieder voor de professionele keuken en tafel brengt een ruim aanbod van merken op de markt. Aardewerk straalt iets verfijnder uit ten opzichte van porselein, welke een harde glazuurlaag heeft. Dit neemt wel met zich mee dat er sneller krassen of breuken ontstaan.

Ruime variatie in kleur bij Palmer aardewerk
Borden, schotels, bekers en schalen zijn allemaal te vinden in het assortiment aardewerk van Palmer. Het aanbod bestaat uit diverse lijnen met elk hun eigen kleurstelling en charme. Door het verschil in uitstraling dat tussen de diverse series aanwezig is, bestaat voor elke gelegenheid een passende keuze. De producten zijn hoogwaardig afgewerkt. Bij dit aardewerk valt op dat vaak gewerkt wordt met meerdere kleuren. Zo kan een rood bord bijvoorbeeld aan de onderzijde zijn afgewerkt in een andere donkere kleur. Hetzelfde geldt voor een aantal kopjes en schalen uit het assortiment. Breukvastheid en oven- en magnetronbestendigheid zijn andere kenmerken van het Palmer servies.

Palmer aardewerk en andere merken
HorecaRama voert een breed assortiment aan servies, bestek en glaswerk. Voorbeelden van populaire merken binnen de horeca zijn o.a. Mammoet en Maastricht Porselein. Maar ook merken als Carlisle, Libbey, Amefa, Royal Leerdam en Luigi Bormioli vindt u in ons assortiment terug. Al deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Eigenschappen die ook bij Palmer duidelijk herkenbaar zijn. Bent u benieuwd of Palmer aardewerk ook tot zijn recht komt in uw etablissement? Blader dan gewoon eens door ons aanbod heen.

Lees meer