Royal leerdam

Wordt rondgekeken binnen onze collectie Royal Leerdam wijnglazen, dan valt direct de stijlvolle vormgeving op. De wijnglazen van dit merk ogen bekend. Dit is ook logisch door de lange historische achtergrond die de ontwerpen bezitten. Al sinds 1653 worden onderscheidende glazen voortgebracht. Ze ontstonden uit oude Nederlandse ambachten en droegen van het begin af aan een onderscheidende kwaliteit. De modellen van Royal Leerdam zijn hierdoor in belangrijke mate vervlochten met onze cultuur.

De collectie Royal Leerdam wijnglazen biedt u veel keuze
Binnen het aanbod van Royal Leerdam wijnglazen bent u bijzonder flexibel om zelf uw keuze te maken. De wijnglazen verschillen op een subtiele wijze van elkaar in stijl en vorm. Dit maakt het mogelijk om precies het type glazen te kiezen dat bij uw horeca onderneming past. Het glas van Royal Leerdam is helder en ook erg sterk. De modellen staan vaak hoog op hun voet, zijn op een sierlijke wijze rond of lopen juist strak omhoog. Naast glazen voor gewone wijn omvat de collectie ook likeur- en champagneglazen. Speciale tumblers voor wijn vindt u ook in de collectie en natuurlijk is er voldoende keuze uit een aanbod van borrel- en cocktailglazen.

Royal Leerdam wijnglazen combineert u heel makkelijk
Deze collectie wijnglazen brengt een belangrijk stuk kwaliteit binnen in uw horeca gelegenheid. Natuurlijk zijn de glazen van Royal Leerdam eenvoudig te combineren met de andere producten die HorecaRama in haar assortiment voert. Zo verliezen de wijnglazen van dit merk hun uitstraling niet wanneer ze zijn opgehangen in één van onze glasophangrekken. U kunt ze gekoeld gebruiken en uiteraard verliezen ze ook na verwerking in de afwasmachine hun uitstraling niet. Wijnglazen van Royal Leerdam passen zich goed aan de omgeving aan. U kunt ze dus gemakkelijk combineren met glazen die u bezit uit eerdere series en natuurlijk ook met allerlei soorten servies.

Lees meer