Vax

Vax online kopen

Vax is een internationaal bekend merk voor producten op het gebied van vloerreiniging. Het bedrijf is bekend om verschillende bijzondere producten zoals bijvoorbeeld de iconische oranje badkuip, een groot assortiment schoonloopmatten en geweldige stofzuigers. Vax staat voor kwaliteit en innovatie en werkt voortdurend aan verbetering van producten en toepassingsmogelijkheden. HorecaRama heeft een groot assortiment producten van bekende merken waaronder ook producten van het merk Vax. Kijk eens in de webshop naar het uitgebreide en goed gesorteerde assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama.

Producten van Vax bij HorecaRama

Een goede stofzuiger helpt u bij het schoonhouden van hotel en restaurant. Vaak moeten dagelijks grote oppervlakten worden gereinigd en een stofzuiger van Vax is daarvoor een prima hulpmiddel. De professionele stofzuiger van Vax is zeer krachtig maar toch licht van gewicht en heeft een inhoud van maar liefst 9 liter. De zuigkracht is zonder meer uitstekend te noemen en de Vax stofzuiger is geschikt voor zowel gladde vloeren als voor tapijt. Deze stofzuiger van Vax is voorzien van een anti-kantel design en beschikt over een 10 meter lang snoer, verschillende hulpstukken, metalen buis en een stofzak. U kunt bijpassende zakken voor deze Vax stofzuiger eveneens aanschaffen bij HorecaRama.

Stofzuigers en andere schoonmaakartikelen

Naast de professionele stofzuiger van het merk Vax kunt u bij HorecaRama kiezen uit andere stofzuigers die ook geschikt zijn voor professioneel gebruik. Kijk bijvoorbeeld naar de stofzuiger van het merk Numatic, de alom bekende stofzuiger “Henri”. Een krachtige stofzuiger en eveneens licht van gewicht.

Andere schoonmaakartikelen, van schoonmaakdoeken tot mopsemmers, volledige schoonmaakwagens of navulling van zeepdispensers vindt u bij HorecaRama, uw horeca groothandel voor hotel, restaurant, bar of catering. U kiest uit meer dan 150 bekende en gerenommeerde merken zoals Vax of uit een assortiment budget artikelen en accessoires en richt met de producten van HorecaRama uw horeca onderneming volledig naar wens en smaak in. 

Lees meer
Geen producten gevonden...