Drank dispenser

Uw gasten bedient u snel en gemakkelijk met een drank dispenser, een ideale toevoeging voor uw bar. HorecaRama heeft een ruim aanbod aan drank dispensers, zowel voor warme als voor koude dranken. Een drank dispenser geeft u de mogelijkheid grotere hoeveelheden dranken in voorraad te hebben die u direct kunt uitschenken. Niet alleen koffie, warme chocolademelk en verschillende verse sappen of limonades, ook bijvoorbeeld Glühwein kunt u met behulp van een dispenser snel serveren.

Drank dispenser voor koude dranken

HorecaRama heeft een breed assortiment drank dispensers speciaal voor gekoelde dranken. De verschillende modellen zijn uitgerust met een lekbak en tapkraan en de elektrische modellen drank dispenser hebben een aan/uit knop, een automatische thermostaat en zijn voorzien van roerwerk. In een niet-elektrische drank dispenser koelt u de dranken door ijsblokjes toe te voegen. Bij HorecaRama vindt u drank dispensers waarin u één, twee of drie verschillende dranken kunt koelen.

Drank dispenser voor warme dranken

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hotel, restaurant of bar waaronder ook bar apparatuur zoals een drank dispenser, sapcentrifuge, citruspers of professionele blender. U kunt bij HorecaRama niet alleen terecht voor de beste merken maar bijvoorbeeld ook voor een drank dispenser die modern oogt en een mooie toevoeging is voor uw inrichting: een luxueuze drank dispenser met zware houten standaard of juist een dispenser met een modern ogende grote transparante acryl container.

HorecaRama voor uw drank dispenser

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hotel, restaurant of bar waaronder ook bar apparatuur zoals een drank dispenser, citruspers of professionele blender. U kunt bij HorecaRama niet alleen terecht voor de beste merken maar bijvoorbeeld ook voor een drank dispenser die modern oogt en een mooie toevoeging is voor uw inrichting: een luxueuze drank dispenser met zware houten standaard of juist een dispenser met een modern ogende grote transparante acryl container.

Lees meer