Horeca espressomachine

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een horeca espressomachine. Grote en kleine modellen espressomachines met 1, 2 of 3 pistons. Met een horeca espressomachine maakt u koffie met verse bonen door gebruik te maken van een koffiemolen. Na het malen van de bonen gaat dit in de piston en loopt hier heet water doorheen. Het resultaat: heerlijk kopje versie koffie! Ook bent u aan het juiste adres voor diverse accessoires zoals koffie kopjes, lepeltjes of melkkannen.

Horeca espressomachine

All-in espressomachine deal met koffiebonen?

Bij HorecaRama bieden we ook all-in deals op het gebied van horeca espressomachine apparatuur. Dit gaat in combinatie met de afname van koffiebonen. De koffiebonen worden in een contract vastgelegd, op basis van (verwachte) verbruik aan bonen. Vervolgens krijgt u geheel kosteloos alle benodigdheden op bruikleen basis. De horeca espressomachine, maar ook de koffiemolen en service en onderhoud zitten erbij inbegrepen. Bent u benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wensen en eisen bij de horeca espressomachine

Een espressomachine voor gebruik in de horeca moet aan hoge kwalitatieve eisen voldoen. Het apparaat moet eenvoudig zijn in het gebruik, gemaakt zijn van de beste materialen zodat een lange levensduur is gegarandeerd en een goede uitstraling hebben. De horeca espressomachines van HorecaRama voldoen aan alle eisen die u als horecaondernemer stelt. Hoogwaardig RVS, mogelijkheid tot keuze 1,2 of 3 pistons en warmhoudplaten aan de bovenzijde. Bijvoorbeeld de Bartscher Coffeeline G2. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Accessoires voor een horeca espressomachine

Naast de espressomachine bieden we ook allerlei accessoires om compleet koffie te serveren. Denk hierbij aan speciale kopjesverwarmers, koffie- en melkkannen, koffie uitklopbak en meer. Ook een waterontharder voor het ontkalken van leidingwater voordat deze naar de espressomachine gaat behoort ook tot de mogelijkheden.