Koffiezetapparaat horeca

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een horeca koffiezetapparaat. Grote en kleine koffiezetapparaten, koffiemachines en espressomachines. Een koffiezetapparaat biedt plaats aan één of twee koffiekannen, al naar gelang uw wensen. Een horeca koffiezetapparaat stelt u in staat snel koffie te zetten in grote hoeveelheden. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor losse kannen voor het horeca koffiezetapparaat en andere accessoires zoals isoleerkannen of kopjes en lepeltjes.

Keuze uit horeca koffiezetapparaten

Met een espressomachine van HorecaRama zet u in een handomdraai heerlijke verse koffie voor uw gasten. Deze horeca koffiezetapparatuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Enkele of dubbele espressomachines of een koffiezetapparaat espressomachine met drie boilers. Kies uit koffiezetapparaten van bekende merken zoals Bartscher of Saro. Van het bekende merk Bartscher zijn bij HorecaRama ook verschillende modellen van de espressomachine verkrijgbaar. Wilt u bijpassende accessoires voor uw horeca koffiezetapparaat dan heeft u de keuze uit tal van melkkannen, suikerpotjes, filters en schoonmaakmiddelen of waterontharders.

Koffiezetapparaat voor de horeca

Een koffiezetapparaat voor gebruik in de horeca moet aan hoge kwalitatieve eisen voldoen. Het apparaat moet eenvoudig zijn in het gebruik, gemaakt zijn van de beste materialen zodat een lange levensduur is gegarandeerd en een goede uitstraling hebben. De horeca koffiezetapparaten van HorecaRama voldoen aan alle eisen die u als horecaondernemer stelt. Een koffiezetapparaat met warmhoudplaten, een espressomachine met de mogelijkheid de kopjes voor te verwarmen bijvoorbeeld. Kijk naar het uitgebreide aanbod van HorecaRama als u op zoek bent naar een professioneel horeca koffiezetapparaat of een espressomachine.

Accessoires voor een horeca koffiezetapparaat

Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling koffie en thee alles wat u nodig heeft voor een vlotte en stijlvolle presentatie van koffie en thee. Een ruime keus uit koffiezetapparaten, espressomachines en koffiekannen maar bijvoorbeeld ook een ruime keus uit kopjesverwarmers. Verder kiest u onder meer uit koffie afkloplades voor bij uw horeca koffiezetapparaat, speciale warmhoudplaten, koffiefilters en papieren onderzetters. Horeca koffiezetapparaat nodig? Kijk naar het grote aanbod koffie en thee producten van HorecaRama.

Lees meer