Koffiemachine horeca

Koffie en thee zijn dranken die veel worden besteld door uw gasten. U wilt dan ook altijd snel kunnen beschikken over een verse kop koffie. Een koffiemachine is dan ook een must voor elk hotel of restaurant en andere horeca bedrijven. Met een koffiemachine zet u op eenvoudige wijze de lekkerste koffie, zodat u uw gasten snel kunt bedienen. Kijk naar het ruime assortiment koffiemachines voor gebruik in de horeca om het voor u beste apparaat te kiezen.

Koffiemachine horeca

Het aanbod horeca koffiemachines: koffiezetapparaat

Een koffiezetapparaat is uit een horeca onderneming niet weg te denken. U wilt op elk moment uw gasten van een verse kop koffie kunnen voorzien. Kies bijvoorbeeld voor het koffiezetapparaat dat werkt door middel van een doorstroom systeem. Deze koffiemachine heeft geen opwarmtijd aan het begin of tussendoor, dus altijd verse koffie. Koffiemachine gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van droogkookbeveiliging en veiligheidssensoren in het waterreservoir. Geleverd inclusief dubbelwandige roestvrijstalen koffiekan en de totale capaciteit van deze koffiemachine is 20 liter per uur.

Horeca koffiemachine: espressomachine

Ook espresso is een veel bestelde drank in elke horeca onderneming. HorecaRama heeft bij de afdeling koffiemachines ook een espressomachine in het assortiment. Deze koffiemachine is uitgevoerd in antracietgrijs en is voorzien van 2 pistons, heeft 4 keuze instellingen en een elektronisch gestuurd doseringssysteem. Een prachtige koffiemachine/espressomachine voor gebruik in de horeca met heet waterkraan en stoomkraan, koppenarmer en boiler met automatische watervulling. Deze koffiemachine is geschikt voor het zetten van koffie, thee, espresso en cappuccino.

Horeca koffiemachines en andere apparatuur

Voor alle benodigde apparatuur in de horeca keuken en bar gaat u naar HorecaRama. Voor koffiemachines in verschillende uitvoeringen maar ook voor koffie en thee isoleerkannen, melkkannen en speciale heet water apparaten. Naast koffiemachines vindt u ook andere benodigdheden voor uw horeca onderneming zoals verschillende accessoires waaronder koffiefilters en ontkalkingsmiddelen.