Koffiemolen

Wilt u echt lekkere verse koffiezetten dan is een koffiemolen een must. Met een koffiemolen vermaalt u koffiebonen waarna verse koffie kan worden gezet. Een geweldig uitkomst voor horecabedrijven zoals hotel en restaurant die hun gasten het allerbeste willen voorzetten. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende koffiemolens en andere koffiezetapparatuur. Ook voor de benodigde accessoires vindt u een ruime en gevarieerde keuze.

Koffiemolen

Kiezen voor een koffiemolen

Kies bij HorecaRama uit verschillende modellen van de koffiemolen van verschillende, gerenommeerde merken zoals Bartscher en Santos. Wilt u veel koffiemalen dan kunt u een koffiemolen met een grotere capaciteit kiezen. Er zijn ook koffiemolens speciaal voor het malen van koffie voor espresso en automatische koffiemolens. Ook voor kopjes en schoteltjes, lepeltjes of een afkloplade gaat u naar horeca groothandel HorecaRama.

Voorbeelden van een koffiemolen

De koffiemolen van Bartscher is verkrijgbaar in uitvoeringen met een voorraadbeker van 1 kilo of 2 kilo koffie. De koffiemolen is eenvoudig in het gebruik en is beschermd tegen oververhitting. De dosering is instelbaar. De automatische espresso koffiemolen van het merk Queen vult automatisch vanuit het malen door naar de trechter. Deze koffiemolen heeft een capaciteit tot 1,2 kilo koffiebonen. Kijk voor deze en andere koffiemolens naar het gevarieerde aanbod van HorecaRama. Ook voor andere koffiebenodigdheden en koffiezetapparatuur vindt u een uitgebreid aanbod.

Accessoires voor de koffiemolen

Voor lekkere koffie en het mooi presenteren ervan vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft bij de afdeling koffie en thee. Het assortiment is volledig afgestemd op de horeca en de koffiemolens zijn dan ook geschikt voor professioneel gebruik. Het aanbod accessoires voor koffie en thee is bijzonder uitgebreid: filters, pistons, afkloplades en papieren onderzetters bijvoorbeeld. Maar ook kopjes en schoteltjes. Wilt u een professionele koffiemolen aanschaffen ga dan naar HorecaRama, uw horeca groothandel. 

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur