Diamond Optima 700

In de Diamond Optima 700 is er meer dan genoeg keus op het gebied van professionele kookapparatuur. De diepte in deze kooklijn is 70cm en dit is een ideale maat voor in diverse horeca keukens. Van gasfornuizen tot aan elektrische fornuizen, van friteuses tot aan bakplaten, het is er allemaal. Het is een kooklijn die uw keuken voorziet van ideale kookapparatuur om efficiënt aan de slag te gaan. Ontdek het volledige assortiment hieronder en voor professioneel advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Diamond Optima 700
 

 

Bakplaat op gas Diamond Optima 700

Deze professionele bakplaat op gas is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een kookplaat uitgevoerd in gietijzer. Er is een praktische schoorsteen aan de achterkant en de bakplaat heeft een hoog vermogen. Aan de voorkant is er ook een handige lade waarmee u het kookvocht meteen opvangt. De roestvrijstalen branders hebben een gestabiliseerde vlam en het is een gegroefde plaat. Het is een uitstekende plaat voor het maken van sappige hamburgers.  

Diamond Optima 700 en andere kooklijnen

Wij hebben een ruime collectie aan professionele appratuur voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de kooklijn van Diamond hebben wij ook nog veel andere merken om uit te kiezen. Denk hierbij aan het Italiaanse merk MBM, Bartscher en Modular. Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende horeca keukens, van klein tot aan groot. Zo zijn er bijvoorbeeld gasfornuizen en elektrische fornuizen. De elektrische uitvoeringen zijn er als tafelmodel, maar ook de staande modellen komt u tegen in deze kooklijn.