Diamond Pro 600

In de Diamond Pro 600 kooklijn van Diamond is er een ruim assortiment aan professionele kookapparatuur voor in uw horeca keuken. Het is apparatuur met een diepte van 60cm en er zijn robuuste fornuizen te vinden met of zonder een convectie oven. Daarnaast zijn er tafelmodellen of grotere uitvoeringen. Dit zijn de staande modellen. De fornuizen zijn er in een gas uitvoeringen én in elektrische varianten, de keuze is reuze en op deze manier kijkt u wat het beste bij uw horeca keuken aansluit. Daarnaast is er ook de bain-marie om uw gerechten op en top warm te houden. Een krokante snack is binnen een mum van tijd gemaakt met de professionele friteuses en er zijn bakplaten voor het maken van de lekkerste gerechten. Ontdek de producten hieronder!

Diamond Pro 600

 

Gasfornuis Diamond Pro 600

In de Diamond Pro 600 kooklijn zijn er gasfornuizen gemaakt van het duurzame roestvrijstaal. Ook zijn er in hoogte verstelbare poten aanwezig en de branders hebben kronen in messing. Daarnaast is er een hoog rendement en er is een oven met een temperatuur die loopt van 100°C tot 300°C. Het gasfornuis met zes branders heeft een convectie oven met maat 1/1GN. Het is een elektrische oven en hiermee zet u binnen no time al het lekkers op tafel voor uw gasten.

Diamond Pro 600 en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij een gevarieerd en ruim assortiment aan professionele appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de Diamond kooklijn bent u ook bij ons aan het juiste adres voor kooklijnen van bekende merken zoals het Italiaanse merk MBM, Bartscher en Modular.  De keuze is optimaal en er zijn onder andere fornuizen te vinden die te gebruiken zijn voor gas, elektrisch en het koken op inductie.