Leventi oven

Bent u op zoek naar een Leventi oven of combisteamer? HorecaRama heeft diverse modellen van Leventi in het assortiment. De Leventi ovens en combisteamers zijn al ruim 40 jaar op de markt en staan bekend als zeer hoogwaardig en betrouwbaar. Deze modellen zijn zeer breed inzetbaar in bijvoorbeeld de foodservice, retail en supermarkten. Met Leventi kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit met lage operationele kosten. 

Leventi Me combisteamers

De Leventi Me Combisteamers zijn het resultaat van ruim 40 jaar onderzoek en ontwikkeling, waarbij de eindgebruiker altijd centraal heeft gestaan. Overal waar combisteamen een belangrijk onderdeel van het totale concept is, is Leventi al decennia lang een bekend begrip.De Leventi Me combisteamers zijn verkrijgbaar in vier formaten waarbij de grootste twee modellen zelfs over een roll-in mogelijkheid beschikken. 
De vier belangrijkste eigenschappen van de Leventi Me zijn als volgt:
CookTablet®: Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening
GreenLabel®: Maatschappelijk verantwoord koken
SmartChef®: automatisch kook-piloot
BlueCycle®: Volautomatische reiniging, gemak en duurzaamheid

Deze begrippen worden in de onderstaande video nader toegelicht:

 

Leventi You Bake Off Oven

De Leventi You Bake Off ovens bieden de beste combinatie in kwaliteit en gebruiksgemak. U krijgt gegarandeerd het perfecte bakresultaat keer op keer. Hierdoor heeft u altijd een tevreden klant en kunt u constant het gewenste product aanbieden. De Leventi You ovens zijn zeer breed inzetbaar in de foodservice, retail en supermarktbranche. 

De vier belangrijkste aspecten van de Leventi You zijn als volgt:

BakeTablet®: Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening
GreenLabel®: Maatschappelijk verantwoord koken
MasterMind®: Uw bake-off adviseur
BlueCycle®: Volautomatische reiniging, goedkoop en efficiënt

Naast de hierboven omschreven modellen Leventi Me en de Leventi You heeft HorecaRama ook nog andere modellen van Leventi in het assortiment. Er zijn meer modellen (Leventi Slim en Leventi Sense), uitvoeringen, en accessoires beschikbaar zoals op gas, een afzuigkap, onderstellen, etc.
Voor meer informatie, aanvragen of een demo, neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

 

Lees meer