Percolator koffie

Een koffie percolator is een bijzonder handig product voor gebruik in de horeca. Een koffie percolator is een koffiemachine waarmee u grotere hoeveelheden koffie kunt maken die direct wordt bewaard in de container van de percolator. Door een koffie percolator te gebruiken kunt u veel koffie maken in korte tijd en deze ook warmhouden. Uitermate geschikt voor hotels en restaurants die op gezette tijden veel koffie tegelijk nodig hebben zoals tijdens het ontbijt, bij feesten of bij vergaderingen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen van de koffie percolator.

Percolator koffie

Koffie percolator bij HorecaRama

Wilt u grotere hoeveelheden koffie tegelijk zetten en aanbieden aan uw gasten, bijvoorbeeld tijdens een buffet of vergadering dan biedt een koffie percolator uitkomst. Kies uit koffie percolators van bekende merken waarmee u in één keer 5, 10 of 15 liter koffie kunt zetten én warmhouden. De koffie percolator beschikt over een handige tap waarmee het koffie uitschenken heel gemakkelijk is. Uw gasten kunnen tijden de vergadering of het ontbijtbuffet eenvoudig zelf de koffie uit de koffie percolator schenken. Ook voor andere koffiezetapparatuur vindt u bij HorecaRama een grote keuze, net als voor de bijbehorende accessoires.

Koffie percolator en andere koffiezetapparatuur

De afdeling koffie en thee van HorecaRama is voorzien van een grote hoeveelheid producten zodat u een ruime keus heeft uit allerlei koffie en thee artikelen. Een koffie percolator, maar ook koffiemachines, heet waterdispensers, espressomachines of een kopjesverwarmer. U kunt met de producten van HorecaRama dan ook volledig naar smaak, wens en behoefte u hotel en restaurant inrichten. Kies uit meerdere modellen koffie percolator, gemaakt van de beste materialen zodat u een lange levensduur van uw apparaat mag verwachten.

Koffie percolator en accessoires

U vindt bij de afdeling koffie en thee van HorecaRama ook tal van accessoires voor uw koffie percolator of andere koffiezetapparaat. Kopjes en schoteltjes, koffiekannetjes en suikerpotjes, lepeltjes of een extra warmhoudplaat voor koffiekannen. Een koffie afkloplade voor bij de koffiemachine of koffie percolator en koffiefilters vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama. Wilt u een professionele koffie percolator aanschaffen voor gebruik in de horeca kijk dan naar het grote assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama.