Elegance rvs 18/10

HorecaRama geeft u de keuze uit een groot aantal bestek series waaronder verschillende series uit de Amefa bestek lijn. Dit Nederlandse merk is bekend in binnen- en buitenland door de hoogwaardige kwaliteit van de bestek series van Amefa. De serie Elegance is een 10-delige bestekserie gemaakt van roestvrijstaal 18/10. De aanduiding 18/10 van de Elegance bestek serie staat voor 18% chroom en 10% nikkel en deze combinatie zorgt voor hoge kwaliteit bestek dat een lange levensduur heeft en garant staat voor een blijvende glans.

Elegance rvs 18/10

Vormgeving en onderdelen bestek serie Amefa Elegance rvs 18/10

Het bestek uit de Amefa Elegance serie is mooi vormgegeven met een traan design hetgeen het bestek een luxe en chique uitstraling geeft. Een prachtige bestek serie waarmee u uw tafel aantrekkelijk kunt dekken voor diners. De bestek serie doet haar naam Elegance eer aan want het bestek heeft een elegante uitstraling. Deze 10-delie serie bestaat uit een tafelmes, tafelvork en tafellepel. Een aparte soeplepel maakt ook deel uit van de Amefa Elegance rvs 18/10 serie. Verder vindt u een compleet dessert bestek bestaande uit een dessertvork, dessertlepel en dessertmesje. Tenslotte behoort tot deze bestek serie nog een koffielepel, theelepel en een gebaksvorkje. Bij HorecaRama vindt u alles voor uw horecagelegenheid waaronder een ruime keuze uit bestek series van hoge kwaliteit.

Een zeer complete bestek serie: Amefa Elegance

De 10-delige bestek serie Elegance rvs 18/10 van HorecaRama is een zeer complete, mooi vormgegeven bestek serie waarmee u voor de dag kunt komen. Dit bestek is geschikt voor zowel gebruik in de horeca als voor huishoudelijk gebruik en gaat jarenlang mee zonder haar glans te verliezen. De onderdelen van de bestek serie Elegance zijn los te bestellen zodat u een voor u perfecte hoeveelheid bestek kunt aanschaffen en uw bestek volledig kunt afstemmen op uw wensen. Serveert u veel koffie met gebak in uw restaurant dan kunt u bijvoorbeeld meer gebaksvorkjes en koffie- en theelepels bestellen.

HorecaRama voor uw Amefa bestek serie

Bij HorecaRama vindt u een ruim assortiment horeca bestek series van verschillende merken waaronder de Amefa Elegance rvs 18/10 serie. Ook voor al uw andere messen en snijders gaat u naar HorecaRama: een ruim assortiment koksmessen, oestermessen, slagersmessen van hoogwaardige kwaliteit. De verschillende onderdelen uit de Amefa Elegance bestek serie worden geleverd per 12 stuks.