Florence rvs 18/10

Bent u op zoek naar een mooie bestek serie met uitstraling en een lange levensduur? Kijk eens naar de Amefa Florence rvs 18/10 bestek serie van HorecaRama. Een 10-delige serie die zeer compleet is, geschikt voor zowel professioneel gebruik in de horeca als voor thuis en van hoogwaardige kwaliteit. De Amefa Florence bestek serie is gemaakt van 18/10 roestvrijstaal en de verschillende onderdelen zijn voorzien van een smal heft. Een sierlijke bestek serie met een mooi glimmend design.

Florence rvs 18/10

Wat betekent 18/10 roestvrijstaal

De bestek serie Florence is gemaakt van 18/10 roestvrijstaal en dit betekent 18% chroom en 10% nikkel en deze samenstelling staat garant voor een hoge kwaliteit bestek met een sterke en blijvende glans en een lange levensduur. Van de bestek serie Florence van HorecaRama kunt u dus jarenlang genieten zonder dat de kwaliteit van het bestek achteruit gaat.

De verschillende onderdelen uit de Amefa Florence bestek serie

Deze complete bestek serie bestaat uit maar liefst 10 onderdelen. Een dinerbestek, een dessertbestek en een bestek voor natafelen. Het dinerbestek van de Amefa Florence rvs 18/10 bestek serie van HorecaRama bestaat uit een tafelmes en een vismes, een tafelvork en een tafellepel. De tafellepel kan ook worden gebruikt als soeplepel. Het dessert bestek van de Florence serie bestaat uit een dessertvork, dessertlepel en dessertmes. Een zeer compleet dessertbestek dat ook prima kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een high-tea. Tenslotte maakt ook een koffielepel, theelepel en gebaksvork deel uit van de Amefa Florence rvs 18/10 bestek serie.

Bestekseries en ander bestek van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horecabenodigdheden waaronder een ruime keus uit kwalitatieve bestek series. De Florence rvs 18/10 bestek serie van het merk Amefa, maar ook tal van andere prachtige bestek series. Ook al uw benodigdheden voor in de professionele keuken op het gebied van messen en snijders vindt u in het assortiment van HorecaRama. Kijk voor het volledige assortiment Amefa bestek series waaronder de Florence rvs 18/10 serie eens in de webshop van HorecaRama.