Baguette rvs 18/0

HorecaRama heeft meer dan tien verschillende bestek series van het merk Olympia in het assortiment. Het bestek van Olympia is dan ook zeer professioneel en geliefd bij horeca ondernemingen en ook geschikt voor thuisgebruik. Met name in Europa is Olympia bestek veel gebruikt en sommige lijnen zijn wereldwijd bekend. De Olympia Baguette bestek serie rvs 18/0 is uitgevoerd in een tijdloos design en beschikt over een iets dikker heft. Olympia Baguette bestek ligt dan ook goed in de hand.

Baguette rvs 18/0

Meer over bestek Olympia Baguette

De bestek serie Baguette van Olympia is 8-delig en bestaat uit een diner bestek en een dessert bestek. Het diner bestek van Olympia Baguette bestaat uit een tafelmes en tafelvork, een soeplepel en een tafellepel. Het tijdloze design van deze bestek serie maakt dat u het bij vrijwel elk servies en in iedere setting kunt gebruiken. Het dessertbestek bestaat uit een dessert lepel, vork en mes en heeft als extra ook nog een aparte puddinglepel. De Olympia Baguette rvs 18/0 bestek serie is zeer compleet en past bij elk interieur.

Een monsterset en andere bestek series

Het kiezen van het juiste bestek is soms lastig en het liefst wilt u verschillende bestek series bekijken en uitproberen. U kunt bij HorecaRama van de Olympia bestek series daarom een monsterset bestellen. Een monsterset bestaat uit drie delen uit de betreffende bestek serie. Indien u een monstersetje van de Olympia Baguette rvs 18/0 bestelt ontvangt u een tafelmes, tafelvork en dessertlepel. Ook van de andere bestek series Olympia kunt u vergelijkbare sets uitproberen. HorecaRama heeft naast de bestek series van Olympia ook andere bestek series, bijvoorbeeld van het bekende merk Amefa.

Voor al uw bestek naar HorecaRama

In de horeca zijn veel verschillende soorten bestek nodig. Niet alleen bestek voor de tafels en de buffetten maar ook voor gebruik in de professionele keuken. U vindt bij HorecaRama dan ook een bijzonder ruime keuze uit verschillende horeca bestek series van gerenommeerde merken zoals Olympia maar ook messen en snijders voor de keuken: oestermessen, koksmessen en ook voor de benodigde accessoires zoals bestekbakken gaat u naar HorecaRama.