Etna RVS 18/0

Als u op zoek bent naar modern en opvallen bestek, zoek dan vooral niet verder! In dat geval is de Olympia Etna serie echt iets voor u. Deze fraaie bestekserie is eigentijds, modern en heeft een bijzondere mat-zwarte afwerking. Dat maakt het bestek uitstekend geschikt voor restaurants die zich met een opvallende stijl willen onderscheiden van de concurrentie! Het bestek heeft een semi-industriële afwerking en is voorzien van een PVD-coating die beschermt tegen verkleuring en corrosie.

Etna RVS 18/0
 

De zes delen uit het Olympia Etna bestek

De Olympia Etna serie van HorecaRama bestaat uit 6 verschillende bestekonderdelen. Onder andere zijn een tafelmes en tafelvork verkrijgbaar. Deze liggen fijn in de hand door de stevigheid en de vormgeving. Er zijn in de Etna serie geen aparte bestekdelen voor het voorgerecht, maar het tafelmes en de tafelvork zijn ook uitstekend geschikt voor voorgerechten. Om deze bestekserie compleet te maken zijn er ook dessertvorken, dessertmessen en dessertlepels verkrijgbaar. Deze lepels zijn ook prima geschikt voor voor- en hoofdgerechten. Voor het totaalplaatje zijn er ook theelepeltjes verkrijgbaar.

Uniek matzwart Olympia Etna Bestek

De Olympia Etna serie is door de mat-zwarte look erg bijzonder te noemen en zorgt voor een opvallende uitstraling op tafel. Het bestek ligt fijn in de hand en beschikt over moderne, afgeronde randen. Alle producten uit deze bestekserie zijn individueel per set van 12 verkrijgbaar, met oplopende staffelkortingen! 
Een andere unieke bestekserie is de Olympia Cyprium serie. Deze heeft een koperen matte afwerking en heeft dezelfde moderne, maar toch ook vintage uitstraling.