Kelso rvs 18/0

De bestek serie Kelso van het bekende merk Olympia is een mooi bestek voor een alleszins redelijke prijs. Gemaakt van roestvrijstaal haalt u bestek in huis van degelijke kwaliteit, met een lange levensduur en in een mooi design. Het design van de Olympia Kelso rvs 18/0 bestek serie is tijdloos en smal, en de serie bestaat uit maar liefst 15 delen zodat u een zeer compleet bestek kunt samenstellen. U kunt ook eerst een driedelig monstersetje bestellen zodat u het bestek kunt voelen en zien.

Kelso rvs 18/0

Het bestek van Olympia Kelso

Naast een driedelig dinerbestek en een driedelig dessertbestek maakt ook een driedelig kinderbestek en speciaal bestek deel uit van de bestek serie van Olympia Kelso. Deze bestek serie is bijzonder geschikt om te gebruiken bij grote groepen gasten zoals buffetten, kantines en in scholen maar ook in een restaurant misstaat dit mooie budget bestek zeker niet. Verkrijgbaar bij HorecaRama.

Bijzondere onderdelen van het Olympia Kelso rvs 18/0 bestek

De bestek serie Olympia Kelso is niet alleen aantrekkelijk geprijsd maar ook heel uitgebreid. Zo vindt u in deze serie een aparte ijslepel, een soeplepel, theelepel, koffielepel en gebaksvork. U kunt met het bestek Olympia Kelso dan ook tafel dekken voor alle gangen en soorten gerechten en het bestek is ook heel geschikt als u grote hoeveelheden bestek nodig heeft of regelmatig bestek moet vervangen. U vindt het Olympia Kelso rvs bestek bij de afdeling bestek en servies van HorecaRama.

Ander bestek van HorecaRama

Wilt u kiezen uit een groot assortiment bestek en bestekseries dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Een groot aantal bestek series van het bekende merk Olympia waaronder de serie Kelso, en vele andere bestek series van modern tot klassiek of in luxe uitvoering. Ook los bestek, kunststof bestek, speciaal bestek zoals oestermesjes en alle soorten bestek voor de professionele keuken vindt u bij HorecaRama.