Monaco rvs 18/0

De Olympia Monaco rvs 18/0 bestek serie is een erg mooie bestek serie voor de wat formelere tafelsetting. Door de elegante dubbele rand waarmee het heft van het bestek is afgewerkt straalt dit bestek comfort uit en past in zowel een moderne als een meer chique omgeving. De bestek serie Olympia Monaco bestaat uit 8 delen waarmee u de tafel kunt dekken voor een volledig diner. Wilt u zelf ondervinden hoe dit bestek er uit ziet, of het past bij uw inrichting en prettig in de hand ligt bestel dan het driedelige monstersetje bij HorecaRama.

Monaco rvs 18/0

Olympia Monaco en ander Olympia bestek

Het merk Olympia is bekend in binnen- en buitenland en met name in West-Europa wordt bestek van dit merk veel gezien in hotels en restaurants. De keuze uit verschillende bestek series is dan ook groot, variërend van budget bestek series tot formele series zoals de Olympia Monaco rvs 18/0, chique en moderne bestek series. U vindt dus altijd een bestek dat past in uw omgeving. U kunt van alle bestek series van Olympia een monsterset bestellen zodat u verschillende bestek series die passen bij uw inrichting met elkaar kunt vergelijken.

Dinerbestek en dessertbestek Olympia Monaco

Het dinerbestek bestaat uit een tafellepel, tafelvork en tafelmes. Met deze bestek onderdelen kunt u de tafel dekken voor zowel voorgerecht als hoofdgerecht. De Olympia Monaco bestek serie heeft verder een aparte soeplepel. Het dessertbestek bestaat eveneens uit een mes, vork en lepel en heeft verder nog een puddinglepel in de serie. De verschillende onderdelen uit de Olympia Monaco rvs 18/0 bestek serie kunnen los worden besteld, in setjes van 12 stuks. Stel dus eenvoudig het bestek samen naar uw wens.

Bestek, accessoires en andere bestek series

Voor het opbergen van uw bestek vindt u bij HorecaRama bestekbakken en bestekmanden. Ook voor ander bestek zoals serveerbestek en kinderbestek vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment. Olympia Monaco en vele andere bestek series gemaakt van roestvrijstaal maar ook bestek gemaakt van melamine. U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige inrichting van uw hotel, restaurant, tafels en professionele keuken.