Paganini RVS 18/10

Het bestek uit de Paganini serie is van een zeer hoge kwaliteit 18/10 RVS. Dit betekent 18% chroom en 10% nikkel, deze samenstelling zorgt voor duurzaamheid en een mooie, blijvende glans. De vormgeving van het Paganini bestek is elegant en tijdloos waardoor dit bestek uitstekend is voor in een nette omgeving. Het bestek is niet alleen mooi voor op tafel, maar ligt ook nog eens zeer prettig in de hand. Het druppelvormige heft past uitstekend in de palm van de hand en is perfect gebalanceerd.

Paganini RVS 18/10

De acht delen uit het Olympia Paganini bestek

De Paganini bestek serie is verkrijgbaar in 8 verschillende varianten. Niet alleen zijn er tafellepels, vorken en messen verkrijgbaar maar ook soeplepels, dessertlepels, dessertvorken en dessertmessen. Om de tafel helemaal compleet te maken zijn er ook Paganini theelepels verkrijgbaar. Al deze bestekstukken zijn los te bestellen in setjes van 12 stuks, met oplopende staffelkortingen bij afname van grotere aantallen. 

Twijfelt u over het juiste bestek?

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar bestek. In onze Showroom in Rotterdam hebben wij een brede collectie bestek gepresenteerd liggen, daarnaast kunt u ook laagdrempelig en gemakkelijk monstersetjes van verschillende soorten bestek bestellen. U ontvangt dan een tafel/ dessertlepel, mes en vork. Hiermee kunt u eenvoudig de stijl en kwaliteit controleren, alvorens u een complete serie aanschaft. 

Alles voor op tafel

Naast diverse soorten horecabestek heeft HorecaRama nog veel meer producten om uw tafel mee te dekken. Het begint altijd met een mooi tafelkleed of tafellinnen en servetten. Onze servetten zijn verkrijgbaar als disposables voor eenmalig gebruik, maar er zijn ook stevige katoenen servetten verkrijgbaar voor een chique en elegante uitstraling. Een gedekte tafel is natuurlijk niet compleet zonder mooi servies, ook hiervoor bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar voordelig hotel porselein, of exclusiever servies van gerenommeerde merken zoals Cambria, Maastricht porselein of Palmer u kunt het allemaal vinden op onze site, of bezoek onze showroom voor voorbeelden.