Maastricht Porselein servies

Maastricht porselein servies is bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca. Bij horecagroothandel HorecaRama vindt u dan ook een uitgebreid aanbod Maastricht porselein servies. Kies uit tientallen producten zoals kopjes en schoteltjes, dienbladen, koffiekannetjes en borden. U heeft de keuze uit veel serviesonderdelen uitgevoerd in wit maar ook voor hippe kleurtjes zit u bij Maastricht porselein servies goed.

Meer over Maastricht porselein servies

Maastricht porselein servies staat voor karakter en een solide uitvoering. Een aanwinst voor uw horecaonderneming en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Kies voor een tijdloos design, voor smaakvolle en duurzame producten in moderne kleuren en geniet van een ruime keuze Maastricht porselein servies bij HorecaRama. Met het gevarieerde aanbod aan onderdelen van dit servies kunt u bijvoorbeeld een volledig buffetservies samenstellen, van eierdop tot borden, schaaltjes en bekers.

Aanbod Maastricht porselein servies bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van bijvoorbeeld bordjes van Maastricht porselein servies. De schoteltjes zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal en uitvoering Bart bijvoorbeeld is een tijdloos model en daardoor eenvoudig te combineren. De schoteltjes zijn verkrijgbaar in wit, in oker, in couleur café paars, blauw, lichtgroen en andere kleuren. Hetzelfde geldt voor de kopjes, bekers en schaaltjes. Stel zelf geheel naar smaak en behoefte een compleet servies samen van dit geweldige merk: Maastricht porselein servies.

Grote keus uit serviesgoed

Bij HorecaRama kiest u uit heel veel verschillende serviezen en serviesgoed. Los servies van porselein waaronder Maastricht Porselein servies, solide, duurzaam en geweldig goed te combineren. Dit serviesgoed wordt geleverd per 6 of 12 stuks en kan tegen een stootje. Kies bij HorecaRama uit gerenommeerde merken of budget artikelen of voor bijzondere artikelen zoals visschalen, grote serveerschalen of servies gemaakt van kunststof en daardoor onbreekbaar. 

Lees meer