Voedingsgeschikte fles

Voor het bewaren van vloeibare voedingsmiddelen in uw horecaonderneming zijn flessen een uiterst geschikt middel. In ons assortiment bieden we u diverse maten aan variërend van 60ml t/m 1000ml. Hierdoor kunt u zowel kleine als grote hoeveelheden opslaan. De voedingsgeschikte flessen zijn aanwezig in meerdere series, waardoor iedere serie zijn voordelen heeft. Zo heeft HorecaRama 100% waterdichte flessen met lekdichte sluitingen en zijn de flessen gemakkelijk in gebruik zonder te knoeien. Om maximaal gebruik te kunnen maken van de voedingsgeschikte flessen kunt u diverse doppen optioneel bestellen. Het assortiment beschikt over een ruim aanbod aan toebehoren, waardoor voor ieder wat wils te vinden zal zijn.

Voedingsgeschikte fles

Diverse toebehoren voor een maximale gebruiksvriendelijkheid

Voedingsgeschikte flessen geven u de mogelijkheid om vloeibare voedingsstoffen nuttig te kunnen opslaan en gebruiken. Om hier optimaal gebruik van te maken, raden wij u aan om te kijken naar alle toebehoren uit ons assortiment. Dankzij de toebehoren kunt u namelijk profiteren van lekdichte sluitingen en 100% waterdichte flessen in de keuken. In ons assortiment geven wij u de mogelijkheid een keuze te maken tussen diverse doppen, zoals klapdoppen en kind veilige doppen met EPE-laag, maar ook doseerpompjes. Door deze verscheidenheid kunt u vele creatieve kanten op gaan met de dosering van vloeibare voedingsstoffen.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan voedingsgeschikte flessen geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedsel opslagtonnen. Deze variëren in diverse maten en zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting. Naast deze voedsel opslagtonnen bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte jerrycans, emmers en potten waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.