Menu
EUR

Kruidenmolen

Een kruidenmolen mixt en maalt verschillende soorten droge kruiden, maar ook koffiebonen kunnen hierin perfect fijngemalen worden. Het is een erg handig product om te gebruiken in de professionele keuken in restaurants, cafés, bars of gewoon lekker voor thuis. Bekijk hieronder de modellen die wij in ons assortiment hebben.

2 Producten
Toon:
Waring Kruidenmolen WSG30K - 340ml
Waring
Kruidenmolen WSG30K - 340ml |Waring simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Kruidenmolen WSG30K - 340ml |Waring simpel en snel kopen voor in de ho...
€417,45 €345,00 €349,69 €289,00
Je bespaart 16%
Beschikbaarheid laden..
 
Waring Kruidenmolen WSG60K - 750ml
Waring
Kruidenmolen WSG60K - 750ml |Waring simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Kruidenmolen WSG60K - 750ml |Waring simpel en snel kopen voor in de ho...
€707,85 €585,00 €591,69 €489,00
Je bespaart 16%
Beschikbaarheid laden..
 
Toon 1 - 2 van 2
Kruidenmolen

Waar kunt u een kruidenmolen allemaal voor gebruiken en welke hebben wij bij HorecaRama?

Met een kruidenmolen kunnen onder andere peperkorrels, kaneel, steranijs en sauzen vermalen en gemixt worden. De kruidenmolens hebben een krachtige motor en wij hebben bijvoorbeeld een kruidenmolen van Caterlite die een compact formaat heeft en die perfect is voor licht gebruik in restaurants, bars of thuis. Daarnaast hebben wij ook een kruidenmolen van Waring die is gemaakt van geborsteld staal en erg geschikt is voor professioneel gebruik. Aan de bovenkant zit er een veilig systeem zodat ongelukken kunnen worden voorkomen.

Een kruidenmolen voor in de horeca en andere benodigdheden

Naast de kruidenmolen hebben wij bij HorecaRama ook nog andere benodigdheden die uw professionele keuken of keuken thuis echt naar een hoger niveau tillen. Het fijn snijden of fijnhakken van bijvoorbeeld groenten, knoflook of kaas is nog nooit zo snel gedaan. Neem daarom snel een kijkje tussen de cutters of groentesnijders met messenschijven die wij online hebben staan en als u vragen heeft, dan helpen wij u graag verder!  

Merken
Verbruik
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!