Professionele weegschaal

Bent u op zoek naar een professionele weegschaal voor gebruik in de horeca dan vindt u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden. Een professionele weegschaal voor het meten van kleine hoeveelheden zoals een speciale suikermeter bijvoorbeeld. Ook eenvoudige keukenweegschalen, zeer uitgebreide professionele weegschalen met rekenmogelijkheden behoren tot het uitgebreide assortiment. Een grote professionele weegschaal in de vorm van een elektrisch platvorm vindt u eveneens bij HorecaRama.

Professionele weegschaal

Elektrische professionele weegschalen

De professionele elektrische weegschaal is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar de elektrische weegschaal met een plateau gemaakt van roestvrijstaal. Deze weegschaal werkt op batterijen en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Voorzien van nulsteltoets en terratoets. Deze elektrische weegschaal is verkrijgbaar in veel verschillende maten: van 5 kilo tot 150 kilo. U kunt ook kiezen voor een professionele elektrische weegschaal met glazen plateau. Deze weegschaal weegt producten tussen 1 gram en 5 kilo.

Speciale professionele weegschalen

Naast het ruime aanbod elektrische weegschalen die werken op batterijen vindt u ook verschillende professionele weegschalen die voorzien zijn van een accu. Wilt u een professionele weegschaal die direct de prijs van het afgewogen product kan berekenen dan vindt u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden waaronder een basis uitvoering en een uitgebreide versie. De accu van deze speciale professionele weegschalen gaat tot 120 uur mee. U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor een weegschaal met handige kom in plaats van een plateau.

Professionele weegschaal: elektrisch platform

Voor het wegen van grote producten die niet op een keukenweegschaal passen kunt u bij HorecaRama ook een elektrisch platform aanschaffen. Deze professionele weegschalen zijn voorzien van draaibare aflezing en van een plateau gemaakt van roestvrijstaal. Verkrijgbaar in verschillende maten tot 30 kilo, 60 of 150 kilo. Professionele weegschaal nodig? Ga naar HorecaRama. Ook voor al uw andere horeca apparatuur zoals friteuses, ijsblokjesmachine en een reeks van verschillende series aan horeca bestek vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod.