Horeca afzuigkap

Heeft u een professionele horeca afzuigkap nodig? HorecaRama heeft verschillende horeca afzuigkappen voor uw keuken in het assortiment. In een professionele keuken staan veel potten en pannen te gelijker tijd op het vuur. Er wordt gebakken, gebraden, gekookt en gegrilld en er komt veel stoom vrij en veel geuren vullen de keuken. Voor uw personeel is het belangrijk te kunnen werken in een prettige omgeving, niet te warm en niet vol stoom en geuren die zich met elkaar vermengen. Kies daarom voor een professionele horeca afzuigkap van HorecaRama.

Horeca afzuigkap

De verschillende afzuigkappen

HorecaRama heeft afzuigkappen gemaakt van roestvrijstaal. De modellen verschillen onderling qua grootte, uitstraling en vermogen. U kunt dus een afzuigkap kiezen die past bij de inrichting van uw keuken, met de gewenste uitstraling maar ook het vermogen van de afzuigkap is uiteraard een belangrijk punt bij uw keuze. Alle afzuigkappen hebben een ingebouwde motor en zijn beschikbaar in meerdere maten, oplopend van 60cm naar 90cm, 100cm tot maximaal 114cm.

Meer over de afzuigkappen van HorecaRama

Kijk op de website voor de verschillende modellen om een indruk te krijgen van het aanbod afzuigkappen van HorecaRama. Kies bijvoorbeeld voor de afzuigkap met een 3-standen schakelaar, verlichting, controlelamp en met een roestvrijstalen vetfilter. Er is ook een afzuigkap met lamellen die uitneembaar zijn en kunnen worden gereinigd in de vaatwasser. De capaciteit van de afzuigkappen varieert eveneens, van 350m³/h tot 700m³/h. Bekijk het aanbod van HorecaRama om de voor u beste keus te maken.

Afzuigkappen en andere benodigdheden voor de keuken

In de professionele keuken zijn tal van producten nodig; van pannen en potten tot kookapparatuur, gasbranders, grillplaten en bijzondere apparaten zoals een milkshake machine of een keukenmachine. Stem de aanschaf van uw afzuigkap af op uw gasfornuis of uw elektrische kookplaat.

U kunt voor alles wat uw horecaonderneming nodig heeft terecht bij HorecaRama.