Horeca Occasions

Op deze Horeca Occasions pagina ziet u diverse producten die extra scherp geprijsd zijn. Wij focussen ons op nieuw horeca apparatuur, maar het komt wel eens voor dat wij showroommodellen, demomodellen of producten hebben die tijdens transport licht zijn beschadigd. Daarnaast is er ook wel eens een inruilactie of retourname van kort gebruikte producten. Derhalve hebben we ook tweedehands horeca apparatuur. Deze producten zijn getest waardoor de kwaliteit gegarandeerd is en u maximaal kunt profiteren van de kortingen! De artikelen in de Horeca Occasions outlet variëren enorm en er worden regelmatig nieuwe items toegevoegd.

Horeca Occasions

Horeca Occasions van HorecaRama

Onze horeca occasions zijn vaak producten die kort zijn gebruikt of licht zijn beschadigd tijdens het transport. Wij vinden dat deze artikelen een tweede kans verdienen en bieden deze met een flinke korting aan. Er staan ook enkele demo modellen tussen, deze producten zijn een keertje getest of gedemonstreerd. Wij hebben zelf foto's gemaakt van deze producten om een goed beeld te geven van de huidige status. Al onze tweedehands horeca apparatuur is te bekijken in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u een kijkje nemen en de artikelen direct meenemen! Vaak is er maar 1 model van ieder item beschikbaar en op is echt op in dit geval. 

Horeca Occasions kopen

Het kan enorm veel voordeel opleveren wanneer u kiest voor een horeca occasion model. Dit kan ideaal zijn als u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent. U kunt de tweedehands horeca apparatuur komen bekijken bij ons in Rotterdam en de artikelen direct meenemen. Mocht u meer foto's willen zien van de occasions, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook met vragen over de producten en professioneel advies, staan wij graag voor u klaar! Naast ons gehele assortiment horeca apparatuur hebben wij ook een aparte categorie met speciale producten die (tijdelijk) nog eens extra in prijs zijn verlaagd. Deze speciale aanbiedingen zijn zeker de moeite waard om regelmatig te bekijken!