Over HorecaRama

Laagste prijs garantie
Bij HorecaRama bent u er zeker van dat u goede kwaliteit koopt tegen de scherpste prijzen! Daarom geven wij een laagste prijs garantie op al onze producten.

Bezorging bestelling
Bestelling die worden geplaatst op werkdagen voor 15:00, worden de volgende dag geleverd, dit geldt voor ruim 9000 producten. Per product staat aangegeven wat de levertijd is, afwijkende levertijden gaan altijd in overleg. Na verzending ontvangt u een e-mail ter bevestiging en wordt uw bestelling de eerstvolgende dag bezorgd.

Verzendkosten
Er wordt een standaard bedrag gerekend van €6,50 voor bezorging van uw bestelling, dit geldt voor zowel Nederland als België. Bestellingen boven de €350,- worden gratis bezorgd.

Afhalen bestelling
Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen op afspraak in onze showroom. Hiervoor kunt u ook uw bestelling plaatsen in de webshop, en vervolgens kiest u bij verzendmethode voor de optie afhalen. Na ontvangst van betaling wordt uw order verwerkt. U krijgt per e-mail bericht zodra uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Dit duurt doorgaans 1 of 2 werkdagen.

Prijzen in de webshop 
Omdat onze webshop naast zakelijke bestellingen, ook toegankelijk is voor particulieren, worden alle prijzen zowel exclusief, als inclusief 21% BTW getoond.

Minimum orderbedrag
Er geldt een minimum orderbedrag van 10 euro inclusief BTW.

Offerte opvragen
Voor een bestelling van meerdere producten of grotere aantallen van hetzelfde artikel kunnen wij speciale offertes op maat aanbieden met concurrerende prijzen. Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.

Projecten
HorecaRama heeft uitgebreide kennis in huis op het gebied van facilitaire catering, restaurant verbouwingen en keuken(her)inrichtingen. Daarom kan HorecaRama naast het leveren van horecabenodigheden ook projectmatig met u meedenken over uw wensen en eisen. Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.Wij werken aan onze missie en visie. Elke dag.

Missie

Altijd up-to-date de nieuwste en beste horecabenodigdheden leveren tegen scherpe prijzen.

Visie 
Horecarama wilt samen met haar klanten continu de horeca en keuken voorzien van alle benodigdheden om efficiënt, productief en gemakkelijk te werken. Dit blijven wij doen door middel van een uitgebreid en kwalitatief goed aanbod aan producten tegen scherpe prijzen, met snelle levertijden.