Menu
EUR

Over ons

Van familiebedrijf in de horeca naar leverancier voor de horeca

HorecaRama komt voort uit familie Hu uit Dordrecht die al sinds 1987 in de horeca actief is. Door de jaren heen zijn er verschillende horeca zaken geëxploiteerd en tot op de dag van vandaag is de familie nog steeds actief in de horeca. In 2015 is vanuit passie en kennis voor de branche HorecaRama opgericht door Ivo Hu. Sinds de start is ons doel onveranderd gebleven: Alles voor de horeca, simpel en snel. Het snel leveren van de juiste horeca apparatuur zonder zaken onnodig gecompliceerd te maken lijkt een succes: HorecaRama groeit en ons team, product aanbod en diensten groeien mee. Inmiddels 9 jaar later werken we vanuit Rotterdam met een hecht en betrokken team van 12 collega’s en mogen we vele horeca klanten in de randstad tot onze vaste klantenkring rekenen.

Onze kernwaarden, naar elkaar en onze relaties

 • We get things done. Wanneer er iets wordt gezegd of afgesproken dan kun je hier op rekenen.
 • We have integrity. Er is geen verborgen agenda, wij zijn eerlijk en open. We handelen met integriteit.
 • We are growth oriented. We kijken naar mogelijkheden waarop het werk beter kan. We staan open voor feedback en om met elkaar te groeien naar beter.
 • We are teamplayers. We denken in het algemeen belang en houden rekening met elkaar. We spreken in wij en niet in ik. We kijken naar de situatie om er samen beter van te worden.
 • We have a positive energy. We doen ons werk met plezier en zijn goed gehumeurd. We zijn in voor een grapje en weten hierin te schakelen op de juiste momenten.


Ons team

Ivo Hu, Directeur

Laurence van den Berg, Inkoop manager

Sebastiaan van Lare, Marketing manager

 

Onze sterke punten

 • De scherpste online prijzen. Dankzij onze uitstekend functionerende webshop en efficiënte backoffice operatie zijn wij in staat om de scherpste prijzen te hanteren voor onze klanten.
 • Op rekening B2B bestellen. In ons betaalproces heeft u ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen of voor leasing te kiezen.
 • Gratis bezorging vanaf €100 ex btw orderwaarde.
 • Showroom met werkende apparatuur. In onze showroom te Rotterdam hebben wij werkende apparatuur opgesteld staan. Hier kunt u, in overleg met ons, apparatuur uittesten. 
 • Uitstekende services en onderhoud. Wij leveren diverse services en onderhoud zodat u zorgeloos gebruikt kunt maken van uw horeca apparatuur.
 • Eigen wereldwijde import. Of het nu gaat om een noodle machine uit Japan, vaatwasser uit Italië of een bbq grill uit Korea. Wij hebben de kennis en ervaring om de juiste apparatuur te leveren.


Heeft u vragen over ons? Neem contact met ons op via onze klantenservice pagina.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!