Over HorecaRama

HorecaRama is in 2015 opgericht en heeft vanaf het begin een continue groei doorgemaakt. Met een enthousiast team zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze klanten. Veel van onze klanten zien wij dan ook terug en behoren inmiddels tot onze vaste klantenkring. Op deze pagina vertellen we meer over de werkwijze van HorecaRama.

Snelle levering
Wij hebben meer dan 1000 hardlopende artikelen in Rotterdam op voorraad die zonder afspraak binnen onze openingstijden kunnen worden besteld, betaald en meegenomen bij onze balie in de showroom. Daarnaast leveren wij het grootste deel van ons overige assortiment binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit dankzij onze nauwe samenwerkingen met fabrikanten en gerenommeerde merken. Voor sommige artikelen hanteren wij een langere levertijd, zoals bijvoorbeeld RVS maatwerk. Dit leveren wij doorgaans binnen 2 tot 4 weken!

Scherpe prijzen
Dankzij onze omnichannel strategie, waarbij online en offline naadloos op elkaar aansluiten, zijn wij in staat om zeer efficiënt te werken. Naast een betrokken team werken wij met diverse systemen en apps waardoor wij scherp prijzen kunnen aanbieden, zónder dat dit ten koste gaat van service en kwaliteit.

Goede garantie
Op alles dat wij leveren bieden wij minimaal 1 jaar volledige garantie. Per productgroep of merk kan dit ook verschillen en oplopen tot 2 of 5 jaar! Dankzij onze eigen monteurs en in-house kennis en expertise zijn wij in staat om goede garantieafhandeling te bieden. Ook buiten de garantieperiode staan wij voor u klaar om reparaties uit te voeren.

Vrijblijvend deskundig advies
Bel, mail, app ons of kom langs in de showroom. Wij hebben inmiddels tienduizenden klanten mogen voorzien van uitleg, product advies en het vinden van passende producten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Showroom, voorraad en kantoor in Rotterdam

In Rotterdam beschikken wij over ruim 800m2 met een showroom, magazijn en kantoor. Hier is iedereen zonder afspraak welkom binnen onze openingstijden. Naast online browsen begrijpen wij dat het fijn kan zijn om even 'echt' iemand te spreken. Ook de wetenschap dat er altijd iemand 'echt' in de buurt is die voor u klaar staat.
Momenteel werken wij hard aan een complete make-over van onze showroom! Tijdens uw bezoek kunt u hier mogelijk hinder van ondervinden, onze excuses voor het ongemak. Tijdens de verbouwing blijft onze showroom toegankelijk om diverse producten te bekijken of een van onze medewerkers te spreken.

Eigen wereldwijde import
Of het nu gaat om een noodle machine uit Japan, vaatwasser uit Italië of een bbq grill uit Korea. Wij hebben de kennis en ervaring om de juiste producten in te kopen voor u. Uiteraard met bijbehorende adviezen en garanties. Bent u specifiek op zoek naar bepaalde oplossingen? Laat het ons weten!


Heeft u vragen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina. Kunt u hier geen antwoord op uw vragen vinden of wilt u graag in contact komen met ons? Ga dan naar de contact pagina. Wij helpen u graag verder!