Heetwaterdispenser

Heet water heeft u in uw horeca onderneming regelmatig nodig. Voor het zetten van thee en koffie, voor het bereiden van warme chocolademelk of voor andere doeleinden. Een heetwaterdispenser is dan ook onontbeerlijk. Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit verschillende heet water apparaten. U kunt bij HorecaRama terecht voor een professionele waterkoker, variërend in uitvoering en in grootte, maar ook voor allerlei verschillende heet water apparaten voor grootverbruik.

Heetwaterdispenser

Heetwaterdispensers: waterkokers

Bent u op zoek naar een heetwaterdispenser in de vorm van een waterkoker dan heeft u bij HorecaRama keuze uit verschillende modellen. Een horeca waterkoker met de looks van een ketel bijvoorbeeld. Deze heetwaterdispenser is gemaakt van roestvrijstaal en heeft kunststof delen. Voorzien van droogkookbeveiliging en geschikt voor het koken van maximaal 1,7 liter. Andere mogelijkheden voor een water apparaat in de uitvoering van een waterkoker zijn een kleine kunststof waterkoker voor 1 liter, en verschillende roestvrijstalen waterkokers. Diverse waterkokers van HorecaRama hebben ook een warmhoudstand. Hierdoor is het mogelijk om na het koken continu voorzien te zijn van heet water, gereed voor aftappen! Het enige nadeel ten opzichte van een heetwaterdispenser (voor grootverbruik) is dat deze modellen wel handmatig gevuld dienen te worden met water.

Heetwaterdispensers: grootverbruik

Het aanbod heet water apparaten voor groot verbruik is uitgebreid; bijvoorbeeld de Caterlite. Deze heetwaterdispenser is geschikt voor het produceren van 8 liter tot 20 liter heet water. Een heetwaterapparaat dat beschikt over een variabele thermostaatregeling, waterniveau indicatie en kraan. Een ander voorbeeld van een heetwaterdispenser is de serie Buffalo. Heet water apparaten speciaal geschikt voor horeca gelegenheden, gemaakt van roestvrijstaal en de apparaten beschikt over een twee handgrepen en deksel met handgreep. Dit heetwaterapparaat is verkrijgbaar in verschillende maten: 10 liter, 20, 30 of 40 liter. Voor de echte grootverbruikers adviseren wij het model van Caterchef. Dit zijn namelijk modellen die aan te sluiten zijn op het waternet. Dit betekent dat u niet handmatig water hoeft bij te vullen, wel zo gemakkelijk!

Heet water apparaten en accessoires

Bij HorecaRama vindt u al uw benodigdheden op het gebied van koffie en thee. Heet water apparaten in soorten en maten, koffiemachines, koffiezetapparaten, theedozen en alle accessoires die u nodig heeft voor uw heetwaterdispenser zoals ontkalkingsmiddelen.

Vraag en antwoord over de heetwaterdispenser

Waarvoor is een heetwaterdispenser geschikt?

Een heetwaterdispenser is geschikt voor het zetten van grotere hoeveelheden koffie en thee. Daarnaast is een heetwaterdispenser ook ideaal voor het bereiden van warme chocolademelk. Een heetwaterapparaat wordt onder andere gebruikt in een hotel bij een ontbijtbuffet, in vergaderruimtes of bij grote evenementen.

Wat is de capaciteit van een heetwaterdispenser?

De capaciteit van een heetwaterdispenser kan al beginnen bij een kleine 5 liter. Daarnaast zijn de heet water apparaten er ook met een grotere capaciteit van 20, 30 of 40 liter. Diverse grotere modellen zijn aan te sluiten op het waternet. Hierdoor hoeft u het water niet handmatig bij te vullen.

Wat voor uitvoeringen van de heetwaterdispenser zijn er?

Er zijn verschillende uitvoeringen van de heetwaterdispenser beschikbaar. Ze zijn er in de vorm van een waterkoker. Deze zijn vaak gemaakt van duurzaam roestvrijstaal of van het stevige kunststof. Ook zijn er waterkokers met een warmhoudstand. Daarnaast zijn er heetwaterdispensers voor een groot verbruik.