Heetwaterdispenser

Heet water heeft u in uw horeca onderneming regelmatig nodig. Voor het zetten van thee en koffie, voor het bereiden van warme chocolademelk of voor andere doeleinden. Een heet water apparaat is dan ook onontbeerlijk. Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit verschillende heet water apparaten. U kunt bij HorecaRama terecht voor een professionele waterkoker, variërend in uitvoering en in grootte, maar ook voor allerlei verschillende heet water apparaten voor grootverbruik.

Heetwaterdispensers: waterkokers

Bent u op zoek naar een heetwaterdispenser in de vorm van een waterkoker dan heeft u bij HorecaRama keuze uit verschillende modellen. Een waterkoker met de looks van een ketel bijvoorbeeld. Deze heetwaterdispenser is gemaakt van roestvrijstaal en heeft kunststof delen. Voorzien van droogkookbeveiliging en geschikt voor het koken van maximaal 1,7 liter. Andere mogelijkheden voor een water apparaat in de uitvoering van een waterkoker zijn een kleine kunststof waterkoker voor 1 liter, en verschillende roestvrijstalen waterkokers.

Heetwaterdispensers: grootverbruik

Het aanbod heet water apparaten voor groot verbruik is uitgebreid; bijvoorbeeld de Caterlite. Deze heetwaterdispenser is geschikt voor het produceren van 8 liter tot 20 liter heet water. Heetwaterdispenser dat beschikt over een variabele thermostaatregeling, waterniveau indicatie en kraan. Een ander voorbeeld van een heetwaterdispenser is de serie Buffalo. Heet water apparaten speciaal geschikt voor horeca gelegenheden, gemaakt van roestvrijstaal en de apparaten beschikt over een twee handgrepen en deksel met handgreep. Deze heetwaterdispenser is verkrijgbaar in verschillende maten: 10 liter, 20, 30 of 40 liter.

Heet water apparaten en accessoires

Bij HorecaRama vindt u al uw benodigdheden op het gebied van koffie en thee. Heet water apparaten in soorten en maten, koffiekannen, koffiezetapparaten, theedozen en alle accessoires die u nodig heeft voor uw heetwaterdispenser zoals ontkalkingsmiddelen.

Lees meer