Maatschenker

Een maatschenker is een must voor elke bar en voor elk restaurant en hotel. Niet alleen aan de bar maar ook in de keuken kan een maatschenker goed van pas komen. Door een maatschenker te gebruiken heeft u altijd precies de juiste hoeveelheid vloeistof die u wilt. Geen geknoei of afmeten van kleine hoeveelheden vloeistof, maar een druk op de knop volstaat. HorecaRama heeft een groot assortiment aan maatschenkers die u overzichtelijk gerangschikt vindt in de webshop.

Maatschenker

Soorten maatschenkers

Maatschenkers variëren in hoeveelheid af te geven vloeistof en in de inhoud van het reservoir. HorecaRama heeft ook maatschenkers die worden geleverd inclusief materialen om de maatschenker aan de wand te bevestigen. De maatschenkers zijn geschikt voor alle vloeistoffen en worden het meest gebruikt voor sterkedranken. Bestel uw maatschenker eenvoudig in de webshop van HorecaRama en combineer uw aankoop met andere barbenodigdheden.

Maatschenkers en andere barbenodigdheden

Voor een efficiënte bedrijfsvoering van uw horecaonderneming is de inrichting van de bar een belangrijk onderdeel. Uw personeel moet kunnen beschikken over de juiste attributen die handig zijn in het gebruik, eenvoudig zijn te reinigen en de juiste uitstraling hebben. Een maatschenker is hiervan een onderdeel, maar ook zaken als professionele flesopeners, cocktail benodigdheden of kunststof glazen zorgen voor een snelle afhandeling van uw bestellingen.

HorecaRama voor uw maatschenker en meer

Als u winkelt in de webshop van HorecaRama doet u tal van ideeën op om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Antislip dienbladen, afdruipmatten met een kliksysteem maar ook barbenodigdheden zoals gas aanstekers en garneerunits zijn handige tools voor uw bar. Combineer daarom uw aankoop van maatschenkers met andere barbenodigdheden of drankbenodigdheden zoals schenktuitjes, stampertjes, een champagneflesafsluiter of kunststof glazen. Ook voor uw bar apparatuur zoals een professionele blender, automatische citruspers of een drankdispender gaat u naar HorecaRama, dé partner voor uw horecaonderneming.