Bestekbakken

HorecaRama biedt u een ruime keus als u op zoek bent naar bestekbakken. De bestekbakken verschillen qua kleur en gebruikt materiaal maar ook in de gebruiksmogelijkheden van de bestekbakken.

Zo vindt u bij HorecaRama bestekbakken van kunststof voor in de keukenla maar ook bestekkorven of verrijdbare bestekwagens voor uw buffet. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Bestekbakken

Soorten bestekbakken

HorecaRama biedt bestekbakken in vele soorten en maten en variërend in prijs. De eenvoudige bestekbak bijvoorbeeld: de 4-vaks bestekbak van kunststof in een door u te kiezen kleur, vaak wit, rood, zwart of grijs. De professionele bestekbakken voor uw horecaonderneming zijn gelaagd of hebben een onderbak. Er zijn ook bestekbakken die verrijdbaar zijn en waarvan de bak op eettafelhoogte zit. Dit is gemakkelijk wanneer het bestek nog aan tafel moet worden uitgeserveerd of u plaatst de bestekwagen bij uw lopend buffet. Kijk uitgebreid rond in de webshop van HorecaRama om uw bestekbak en andere keukenbenodigdheden uit te zoeken of om bestek en servies series te bekijken.

Bestekbakken, korf of bak

Een bestekkorf biedt vaak meer ruimte aan bestek zodat u in één keer meer kwijt kunt. Het uitnemen van het bestek uit een dergelijke bestekbak is iets minder hygiënisch, tenzij u handschoenen draagt. Een bestekbak van plyrattan (rotanlook) ziet er gezellig uit en is heel geschikt voor een ontbijtbuffet. Deze bestekmand heeft vier vakken en laat zich mooi combineren met de broodmand van hetzelfde materiaal en is voorzien van een rollend deksel.

Bijzondere uitvoeringen bestekbakken

Behalve bestekbakken van roestvrijstaal en kunststof vindt u bij HorecaRama ook bestekbak houders in verschillende afmetingen, bestekbekertjes, bestek draagkorven en bestekbakken van roestvrijstaal speciaal voor de uitgifte van bestek. Wat u ook zoekt op het gebied van bestek, bestekbakken en servies, bij HorecaRama vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur