Bestekbakken

HorecaRama biedt u een ruime keus als u op zoek bent naar bestekbakken. De bestekbakken verschillen qua kleur en gebruikt materiaal maar ook in de gebruiksmogelijkheden van de bestekbakken.

Zo vindt u bij HorecaRama bestekbakken van kunststof voor in de keukenla maar ook bestekkorven of verrijdbare bestekwagens voor uw buffet. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Bestekbakken

Soorten bestekbakken

HorecaRama biedt bestekbakken in vele soorten en maten en variërend in prijs. De eenvoudige bestekbak bijvoorbeeld: de 4-vaks bestekbak van kunststof in een door u te kiezen kleur, vaak wit, rood, zwart of grijs. De professionele bestekbakken voor uw horecaonderneming zijn gelaagd of hebben een onderbak. Er zijn ook bestekbakken die verrijdbaar zijn en waarvan de bak op eettafelhoogte zit. Dit is gemakkelijk wanneer het bestek nog aan tafel moet worden uitgeserveerd of u plaatst de bestekwagen bij uw lopend buffet. Kijk uitgebreid rond in de webshop van HorecaRama om uw bestekbak en andere keukenbenodigdheden uit te zoeken of om bestek en servies series te bekijken.

Bestekbakken, korf of bak

Een bestekkorf biedt vaak meer ruimte aan bestek zodat u in één keer meer kwijt kunt. Het uitnemen van het bestek uit een dergelijke bestekbak is iets minder hygiënisch, tenzij u handschoenen draagt. Een bestekbak van plyrattan (rotanlook) ziet er gezellig uit en is heel geschikt voor een ontbijtbuffet. Deze bestekmand heeft vier vakken en laat zich mooi combineren met de broodmand van hetzelfde materiaal en is voorzien van een rollend deksel.

Bijzondere uitvoeringen bestekbakken

Behalve bestekbakken van roestvrijstaal en kunststof vindt u bij HorecaRama ook bestekbak houders in verschillende afmetingen, bestekbekertjes, bestek draagkorven en bestekbakken van roestvrijstaal speciaal voor de uitgifte van bestek. Wat u ook zoekt op het gebied van bestek, bestekbakken en servies, bij HorecaRama vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de bestekbakken

 

Waar gebruik ik bestekbakken voor?

Bestekbakken zijn ideaal om te gebruiken voor bij een buffet. Hierdoor heeft u alle soorten bestek, van lepels tot aan messen, overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast zijn er ook bestekbakken die geplaatst zijn op een bestekwagen. Dit is handig bij een buffet als u bijvoorbeeld een nieuwe lading bestek moet neerleggen of dit snel van de ene naar de ander plek verplaatst.

Van welk materiaal zijn de bestekbakken gemaakt?

De bestekbakken zijn gemaakt van verschillende materialen. Ze zijn er bijvoorbeeld gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof. Voor de kunststof bakken kunt u kiezen uit diverse kleuren, zoals rood, wit, zwart of grijs. Zowel RVS als kunststof is stevig materiaal dat u snel heeft schoongemaakt.

Welke modellen van de bestekbakken zijn er?

De bestekbakken zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een bestekbak met 4 vakken in een zwarte of bijvoorbeeld grijze kleur. Daarnaast zijn er bestekbakken met twee etages waar ruimte is voor twee keer een bestekbak met vier bakken of voor het stapelen van uw dienbladen. Als u liever gaat voor een bestekhouder in een ronde vorm, gemaakt van polypropyleen riet, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres!