Messenset

Wilt u een professionele messenset aanschaffen dan vindt u bij HorecaRama een ruime keus. Door een professionele messenset aan te schaffen bent u in een keer voorzien van de belangrijkste messen die u nodig heeft in de professionele keuken. De meeste messensets beschikken in ieder geval over een groentemes, koksmes en vleesmes en worden geleverd met bijpassende opbergtas of met keukenblok. Wilt u niet zoeken naar de verschillende messen maar direct een volledige professionele messenset, kijk dan eens naar het assortiment messensets van HorecaRama.

Messenset

De professionele messensets in blok van HorecaRama

Een professionele messenset in blok, is een aanwinst voor uw horecakeuken. U bergt uw messen na gebruik eenvoudig weer op, de messen staan altijd voor het grijpen in de stevige blok die bij uw messenset hoort. Bij HorecaRama verkrijgbaar in 5-delige of in 7-delige set. De 7-delige professionele messenset in blok beschikt over een groentemes, officemes, broodmes, aanzetstaal, koksmes, hammes en een keukenschaar die in een aparte uitsparing in het blok kan worden gestoken. Met de aanschaf van deze professionele messenset bent u in een keer voorzien van uw professionele messen.

Professionele messensets: de kokskoffer

Bij HorecaRama vindt u de 17-delige kokskoffer van het gerenommeerde merk Wüsthof. Deze professionele messenset is een ware aanwinst voor uw keuken. Een 17-delige set in koffer waarmee u alle gerechten kunt bereiden die u wenst. Vleesmes en vleesvork, patisseriemes, koksmessen, kaasmessen, alles wat u nodig heeft zit in deze prachtige messenset: de kokskoffer voor de professionele keuken. U vindt behalve de kokskoffer ook professionele messensets in foedraal.

Professionele messensets en andere benodigdheden

Wilt u uw professionele messenset uitbreiden met andere keukenmessen, dan vindt u bij HorecaRama een groot aantal bijpassende keukenmessen: oestermessen, aardappelmesjes, groente en fruitmessen, kortom alles wat u nodig heeft voor de bereiding van uw gerechten. Voor extra hygiëne kunt u ook kijken naar een messen sterilisatorkast. Het assortiment keukenmessen en professionele messensets is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid.