Bordenstapelaar

In sommige hotels en restaurants zijn enorm veel borden aanwezig, grote borden, kleine borden, speciale borden. In andere restaurants misschien wat minder maar altijd nog veel en u moet die borden wel goed kunnen opbergen en snel kunnen pakken. Een bordenstapelaar biedt uitkomst, u kunt uw borden in een bordenstapelaar gemakkelijk opbergen en plaatsen waar u wilt. Door bordenstapelaars te gebruiken bespaart u ook aan kastruimte.

Bordenstapelaar

De bordenstapelaars van HorecaRama

HorecaRama weet als geen ander dat de bedrijfsvoering van een horecaonderneming vraagt om aandacht en een goede organisatie. Het assortiment van HorecaRama is hierop afgestemd en daarom vindt u allerlei handige tools in het assortiment. Bordenstapelaars zijn handig als u veel borden moet opruimen, direct uit de vaatwasser, binnen handbereik zodat u snel de borden weer kunt gebruiken. De bordenstapelaars van HorecaRama zijn gemaakt van kunststof en hebben een neutrale grijze kleur. Er zijn diverse maten beschikbaar zodat u alle borden in een stapelaar kwijt kunt, van groot tot klein. De diameter van de bordenstapelaars varieert van 13 cm voor uw kleinste bordjes tot 32 cm voor uw grootste borden.

Bordenstapelaars en het vervoer van borden

Direct uit de vaatwasser plaatst u de borden in de bordenstapelaar en vervoert vervolgens gemakkelijk een flinke hoeveelheid borden naar de gewenste plek. Dit kan bijvoorbeeld uw buffet zijn, waar u een constante stroom aan schone borden nodig heeft. Uw gasten kunnen in een dergelijk geval de borden direct zelf weer uit de bordenstapelaar uitnemen. In andere gevallen kunt u de volle bordenstapelaar plaatsen in de keuken, binnen handbereik van uw kok zodat deze altijd schone borden binnen handbereik heeft, of naar de centrale plek waar u alle borden wilt hebben klaarstaan.

Bordenstapelaars en andere horecaproducten

Naast bordenstapelaars kunt u bij HorecaRama terecht voor al uw horecabenodigdheden. Wij beschikken bijvoorbeeld ook over stapelaars voor dienbladen, horeca dienbladen, serveerwagens en veel meer. Natuurlijk kunt u bij HorecaRama terecht voor borden, in alle soorten en maten. Kijk eens naar de serviezen, bestek series of ander keukengerei. Bij HorecaRama slaagt u altijd.