Gasbarbecue en houtskool BBQ

Bent u op zoek naar een barbecue of een gasbarbecue? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment, veelal ook wat grotere modellen, geschikt voor barbecueën met 10 tot wel 50 man. Uitermate geschikt voor horeca zaken met een terras, sportverenigingen, strandtenten maar ook voor perfect van particulier gebruik tijdens een feestje of verjaardag!

Gasbarbecue en houtskool BBQ

Kiezen uit de gasbarbecues en houtskool BBQ's van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een barbecue die werkt op gas of een horeca barbecue geschikt voor houtskool. De traditionele houtskool BBQ heeft verchroomde roosters en is gemaakt van roestvrijstaal. Ideaal voor gebruik in de horeca omdat de poten afneembaar zijn en u de barbecue gemakkelijk kunt transporteren en kunt opbergen. De gasbarbecue werkt op propaan is hierdoor ideaal ten opzichte van de 'gewone' barbecue. Hij is namelijk (letterlijk) in een handomdraai op temperatuur en kan makkelijk uit en weer aan worden gezet. 

Horeca barbecue op gas

Ook een gasbarbecue vindt u bij HorecaRama. De barbecue is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een verchroomd frame. Geschikt voor propaan gasflessen van 5 en 11kg. De gasbarbecue wordt geleverd met de benodigdheden voor het aansluiten van de gasflessen. Doordat de gasbarbecue gemakkelijk kan worden ingeklapt en voorzien is van twee wielen kunt u de barbecue gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Een populair model is bijvoorbeeld de Hendi grill master mini, goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Houtskool BBQ, gasbarbecue en andere horeca benodigdheden

U kunt bij HorecaRama terecht voor alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant. De gasbarbecue, houtskool BBQ, accessoires en allerlei andere apparatuur zoals verschillende grills, grillplaten en bakplaten, barbecueroosters, rookhout en messen voor het snijden van vlees. Gasbarbecue nodig? Ga naar HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur