Gasbarbecue en houtskool BBQ

Wilt u een gasbarbecue kopen speciaal geschikt voor gebruik in de Horeca dan vindt u daarvoor bij HorecaRama verschillende mogelijkheden. Een mobiele gasbarbecue die u kunt plaatsen als het tóch mooi weer blijkt te worden of als u maar af en toe een gasbarbecue nodig heeft. De barbecues van HorecaRama zijn eenvoudig te verplaatsen of uit elkaar te nemen zodat ook opbergen gemakkelijk is. Daarnaast vind u grote modellen houtskool BBQ's met een grote capaciteit. Ook voor alle andere benodigdheden voor bakken, braden en grillen vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant.

Kiezen uit de gasbarbecues en houtskool BBQ's van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een barbecue die werkt op gas of een horeca barbecue geschikt voor houtskool. De traditionele houtskool BBQ heeft verchroomde roosters en is gemaakt van roestvrijstaal. Ideaal voor gebruik in de horeca omdat de poten afneembaar zijn en u de barbecue gemakkelijk kunt transporteren en kunt opbergen. Ook voor de benodigde accessoires voor uw gasbarbecue vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft zoals bakspanen of extra roosters in verschillende maten.

Horeca barbecue op gas

Ook een gasbarbecue vindt u bij HorecaRama. De barbecue is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een verchroomd frame. Geschikt voor propaan gasflessen van 5 en 11kg. De gasbarbecue wordt geleverd met de benodigdheden voor het aansluiten van de gasflessen. Doordat de gasbarbecue gemakkelijk kan worden ingeklapt en voorzien is van twee wielen kunt u de barbecue gemakkelijk verplaatsen en opbergen.

Houtskool BBQ, gasbarbecue en andere horeca benodigdheden

U kunt bij HorecaRama terecht voor alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant. De gasbarbecue, houtskool BBQ, accessoires en allerlei andere apparatuur zoals verschillende grills, grillplaten en bakplaten, barbecueroosters en messen voor het snijden van vlees. Gasbarbecue nodig? Ga naar HorecaRama.

Lees meer