Menu
EUR

Vals geld detector

Vals geld detectoren zijn voor iedere horecagelegenheid een must. Vooral bij het doen van bankstortingen wilt u niet worden geconfronteerd met vals geld. Bij HorecaRama vindt u verschillende vals geld detectoren zodat u altijd precies kunt nagaan of u met echt of met vals geld te maken heeft. De vals geld detectoren zijn compact en eenvoudig te bedienen. Kijk eens in de webshop voor het volledige aanbod detectoren van HorecaRama.

1 Producten
Toon:
Valsgelddetector Buddy
Valsgelddetector Buddy
Valsgelddetector Buddy | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk ...
180,29 149,00 119,79 99,00
Beschikbaarheid laden..

De vals geld detectoren van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de vals geld detector, bijvoorbeeld een vals geld detector die gebruik maakt van UV licht. U legt het papiergeld in de detector en kunt door middel van het UV licht zien of u met echt geld te maken heeft. U kunt ook een infrarood vals geld detector aanschaffen. Dit professionele apparaat laat geen twijfel bestaan over de echtheid van uw biljetten, is uitgerust met een high pixel LCD-scherm waarop het biljet wordt afgebeeld met een aantal echtheidsmarkeringen. Dit is een professionele vals geld detector die is goedgekeurd door de Europese Centrale Bank.

Vals geld detector met extra’s

Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor een volledig professionele vals geld detector die op alle punten is goedgekeurd door de Europese Centrale Bank. Met deze vals geld detector heeft u de beste bescherming tegen valse bankbiljetten omdat alle biljetten worden gecontroleerd op echtheid. De vals geld detector beschikt over een LED-display, waarde herkenning en is ook te gebruiken met behulp van een batterij waardoor u de vals geld detector ook kunt meenemen en overal kunt gebruiken waar u wilt. De vals geld detector is geschikt voor updates zodat u altijd beschikt over de nieuwste software.

Vals geld detector en andere kassa benodigdheden

Voor het controleren van de echtheid van papiergeld heeft u een vals geld detector nodig en daarnaast heeft u ook andere kassa benodigdheden nodig zoals een kassalade, een biljettelmachine, munt telmachine en een horeca kassa. Ga voor al uw benodigdheden waaronder een vals geld detector naar HorecaRama.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!