Menage horeca

De aankleding van uw tafel, de bediening aan tafel, voor deze zaken heeft u verschillende horeca tafel artikelen nodig zoals een menage. Voor het vastklemmen van uw tafellinnen heeft u tafelkleed klemmen nodig, op tafel staat decoratie en benodigdheden zoals een kaarsenstandaard, een vaas en een menukaart. Alle horeca tafel artikelen en menages die u nodig heeft vindt u bij HorecaRama, in verschillende stijlen en met verschillende toepassingen.

Menage horeca

De verschillende soorten menage horeca en tafelartikelen

De keuze aan een menage voor uw tafel bestaat onder meer uit verschillende peper en zoutstellen, al dan niet in combinatie met een olieschenkkan en een azijnflesje. U vindt verschillende uitvoeringen menage voor deze tafel artikelen. In de horeca zijn zaken als peper en zoutstel, menustandaard en servettenhouders onontbeerlijk en HorecaRama heeft dan ook een breed assortiment tafel artikelen voor uw horeca onderneming.

Enkele bijzondere menages

Wilt u goed voor de dag komen, iets bijzonders op tafel hebben staan of al uw menages op tafel volledig op elkaar afstemmen, dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld naar de wijnkoelerhouder van roestvrijstaal voor aan tafel of naar de mooi opengewerkte servethouder. Verder zijn onder meer beschikbaar een tafellaken, een leuk decoratief flesje voor het schenken van olijfolie en een tafelbel van messing. Alle artikelen voor aan en op tafel van uw horeca restaurant of hotel vindt u bij HorecaRama.

Horeca menage en andere benodigdheden

Naast het brede assortiment aan menages voor de horeca vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering. Ook tafel artikelen zoals broodmandjes, een vaasje of een rekening schaaltje. Grotere artikelen voor de inrichting van uw horeca onderneming zoals keukenapparatuur, wijnrekken of een schoenpoetsmachine vindt u eveneens bij HorecaRama. Kijk eens op uw gemak naar het grote assortiment en laat u inspireren.