Barkoeling 3 deurs

Een professionele barkoeling met 3 deuren aanschaffen voor in uw horecaonderneming? Wij hebben een ruim assortiment aan barkoelingen die allemaal verschillende eigenschappen bevatten. Bent u op zoek naar een display koeler in een chique zwarte kleur of wilt u een koeling gemaakt van RVS? Bij HorecaRama zijn deze producten allemaal binnen handbereik! U wilt natuurlijk een drankenkoeling die perfect aansluit in bijvoorbeeld uw restaurant, café of hotel en wij helpen daar graag een handje bij. Neem hieronder snel een kijkje en laat u verrassen door ons brede aanbod. Kom maar op met al die verfrissende en gekoelde drankjes!

Barkoeling 3 deurs

Zwarte barkoeling en glazen deuren

Een zwarte barkoeling met 3 glazen deuren geeft uw bar meteen een aantrekkelijke uitstraling. Door de stijlvolle glazen deuren worden de drankjes op een uitnodigende manier gepresenteerd en kunnen uw gasten in een oogopslag zien wat voor verfrissends er allemaal is. Bovendien heeft deze barkoeling van Combisteel een inhoud van 500 liter. Een grote hoeveelheid gekoelde drankjes bewaren is dus een piece of cake! Daarnaast beschikt de koeling over een geforceerde luchtcirculatie, zijn er maar liefst 6 roosters en is er een temperatuurbereik van -2 tot +8 graden.

Barkoeling 3 deurs voor in de horeca en andere benodigdheden

Ook naast de barkoeling met 3 deuren voor in de horeca zijn er genoeg andere benodigdheden die uw bar compleet maken. Ontdek bijvoorbeeld onze professionele koelwerkbanken of horeca koelkasten. Bestek dat er goed uitziet en voor een lange tijd meegaat is natuurlijk ook essentieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment horeca bestek series van verschillende merken zoals Amefa, Olympia en Comas. Op deze manier kunt u zelf bekijken en samenstellen wat voor bestek u graag in uw horecaonderneming gebruikt.