Bakplaat gas

Zoekt u een bakplaat op gas? Dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Ondanks dat nieuwbouw tegenwoordig veelal geheel elektrisch is, blijft koken en bakken op gas populair. Vaak zijn de aansluitingen al aanwezig en bakplaten op gas zijn in verbruik vaak goedkoper en krachtiger dan elektrische modellen.

Bakplaat gas

Bakplaten van HorecaRama

HorecaRama heeft een breed assortiment bakplaten op gas, zowel voor aardgas als voor propaan. De bakplaten zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een zware geëmailleerde plaat. De laag van emaille zorgt voor de hardheid en maakt het oppervlak heel glad. Deze gas bakplaat is in meerdere modellen en in verschillende afmetingen verkrijgbaar bij HorecaRama. Een ander model is een gas bakplaat gemaakt van speciaal gegoten en geslepen staal, ook verkrijgbaar met een gegroefde plaat, speciaal om te grillen op de gas bakplaat. Bekijk op uw gemak alle gas bakplaten van HorecaRama om de beste keus te maken.

Bakplaten op propaan

De bakplaten en grillplaten zijn standaard vanuit fabriek afgesteld voor aardgas of propaangas. Echter worden er altijd setjes sproeiers meegeleverd zodat deze ook omgebouwd kunnen worden. Laat dit altijd door een monteur uitvoeren. Propaan bakplaten worden vaak ingezet op locaties waarbij er geen aardgas (of elektra) aanwezig is. Denk hierbij aan foodtrucks, markten en campings. 

Eigenschappen diverse modellen grillplaten op gas

De afmetingen van beschikbare modellen zijn uiteenlopend. Bijvoorbeeld een kleine bakplaat gas van 30cm tot wel 70cm. De gas bakplaten zijn voorzien van een of meer bedieningsknoppen, hebben een snelle verhittingstijd en een al dan niet ingebouwde vetopvanglade. Meeste modellen zijn ook uitgevoerd met een piëzo ontsteking, hiermee kan de waakvlam eenvoudig worden ontstoken.