Bakplaat gas

Voor een professionele inrichting van uw keuken zoekt u naar een geschikte bakplaat op gas? Ga naar HorecaRama, dé horecaspecialist voor uw hotel, restaurant en ook voor thuis. Koken en bakken op gas is over het algemeen goedkoper dan elektrisch koken, simpelweg omdat gas goedkoper is dan elektra. Nadeel is dat een gasaansluiting niet verplaatsbaar is en uw bakplaat op gas dus alleen gebruikt kan worden in de keuken. U kunt dit ondervangen door een bakplaat gas voor propaangas aan te schaffen.

Bakplaten gas van HorecaRama, aardgas

HorecaRama heeft een breed assortiment bakplaten op gas, zowel voor aardgas als voor propaan. De bakplaten zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een zware geëmailleerde plaat. De laag van emaille zorgt voor de hardheid en maakt het oppervlak heel glad. Deze gas bakplaat is in meerdere modellen en in verschillende afmetingen verkrijgbaar bij HorecaRama. Een ander model is een gas bakplaat gemaakt van speciaal gegoten en geslepen staal, ook verkrijgbaar met een gegroefde plaat, speciaal om te grillen op de gas bakplaat. Bekijk op uw gemak alle gas bakplaten van HorecaRama om de beste keus te maken.

Bakplaten gas op propaan

De meeste bakplaten op aardgas zijn ook verkrijgbaar in een model op propaan, zowel met een gladde bakplaat als met een gegroefde bakplaat om te grillen. Ook hier zijn de afmetingen verschillend, bijvoorbeeld een kleine bakplaat gas van 30cm tot wel 70cm. De gas bakplaten zijn voorzien van een of meer bedieningsknoppen, hebben een snelle verhittingstijd en een al dan niet ingebouwde vetopvanglade. Vul uw bakplaat aan met bijvoorbeeld een contactgrill of broodrooster contactgrill of broodrooster, voor een compleet geheel. Zo kunt u broodjes kort grillen tot deze verwarmd zijn om vervolgens het vlees van de bakplaat te serveren.

Bakplaten gas en accessoires

Alles wat u nodig heeft bij het gebruik van uw gas bakplaat vindt u eveneens bij HorecaRama. Bakplaat schrapers, tangen, maar bijvoorbeeld ook thermometers om de warmte van uw gerecht te controleren en vleesvorken om uw vlees van de gas bakplaat te nemen.

Lees meer