Crushed ice bak

Crushed ice wordt veel gebruikt in de horeca: maak de heerlijkste drankjes met crushed ice. Een cocktail, smoothie of limonade, heerlijk verfrissend en verkoelend. Crushed ice kan gemakkelijk worden bewaard in een crushed ice bak, bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maak snel een cocktail of smoothie met crushed ice uit de crushed ice bak. Onmisbaar in de bar en in restaurants waar cocktails, smoothies, milkshakes en limonades worden geschonken. Ook voor het maken van het crushed ice zelf vindt u bij HorecaRama al uw benodigdheden waaronder natuurlijk een crushed ice machine.

Crushed ice bak

Assortiment HorecaRama Crushed ice bak

Kies uit verschillende mogelijkheden als u een crushed ice bak nodig heeft. De crushed ice bakken van HorecaRama zijn uitgevoerd in GN-maten zodat de bakken prima passen in uw koelvitrine. De beschikbare maten zijn onder andere 1/1 GN, 2/1 GN, 3/1 GN en 4/1 GN. De crushed ice bakken zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een uitneembaar lekrooster zodat smeltwater onderin terecht komt en gemakkelijk kan worden verwijderd. Eenvoudig te reinigen. U vindt de crushed ice bakken bij de afdeling “roestvrijstaal” van HorecaRama. Bij de afdeling ijsapparatuur vindt u nog veel meer producten voor het maken en bewaren van ijs, waaronder ice crushers.

Afdeling Roestvrijstaal van HorecaRama

Met de producten van HorecaRama kunt u uw horecakeuken, bar en restaurant volledig naar eigen wens en smaak inrichten. De afdeling roestvrijstaal bevat tal van artikelen gemaakt van roestvrijstaal, variërend van werkbanken, spoelbakken, spoeltafels, kasten en planken, een doorgeefluik of een crushed ice bak. Kijk in de webshop en doe ideeën op voor uw keuken, zodat u deze volledig in stijl kunt inrichten. Door de grote keuze en variëteit hoeft u geen hoekje onbenut te laten. Roestvrijstaal is praktisch, hygiënisch, eenvoudig schoon te houden en van hoge kwaliteit. Een keuken van roestvrijstaal mag worden gezien en is ook geschikt als open keuken. Crushed ice bak nodig? Ga naar horecagroothandel HorecaRama.