Koksmuts

Het dragen van een koksmuts is uiteraard belangrijk in verband met de vereiste hygiëne in de professionele horeca keuken. Een koksmuts geeft uw personeel echter ook meer uitstraling en uw gasten zullen het op prijs stellen uw kok en ander personeel in een aantrekkelijk outfit te zien. HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment horeca kleding waaronder de koksmuts, koksbroeken en koksbuizen, werkschoenen en accessoires zoals stropdassen.

Koksmuts

Assortiment koksmutsen van HorecaRama

U vindt bij HorecaRama een bijzonder uitgebreid én gevarieerd aanbod voor de aanschaf van een koksmuts. De klassieke witte koksmuts vindt u in een hoog of laag model, gemaakt van absorberend niet geweven materiaal. Deze koksmutsen zijn voorzien van klittenband zodat deze eenvoudig op de juiste maat kan worden gebracht. Ook verkrijgbaar van papier. Naast de klassieke witte koksmuts vindt u bij HorecaRama ook koksmutsen in tal van kleuren en in aparte uitvoeringen. 

Koksmuts: bijzondere uitvoeringen en kleuren

Wilt u iets bijzonders in de keuken, een bepaalde uitstraling of kleur die past bij de rest van uw horeca kleding dan kiest u bij HorecaRama uit een groot assortiment koksmutsen. Rood, blauw, groen, bessen, oranje, en nog meer kleuren vindt u bij de afdeling koksmutsen. Deze koksmutsen zijn voorzien van een speciale “cool vent” bovenkant voor extra circulatie. Verder vindt u bij HorecaRama petten en andere uitvoeringen van de koksmuts zoals een koksmuts met een opening voor de paardenstaart van de dames.

Koksmuts en andere horeca kleding

U kunt bij HorecaRama kiezen uit een breed assortiment horeca kleding: petten en koksmutsen, koksbroeken en koksbuizen maar ook accessoires zoals een stropdas of serveerhandschoenen. Stel zelf uw ideale outfit samen voor het personeel. U vindt bij HorecaRama ook een uitgebreid aanbod werkschoenen speciaal voor de horeca. Koksmuts nodig? Ga dan naar HorecaRama.