Kaassnijmachine

Geraspte kaas wordt bij veel gerechten als onderdeel bij de bereiding gebruikt. Ook wordt geraspte kaas regelmatig als bijgerecht geserveerd, bijvoorbeeld voor over de pasta. Met een kaassnijmachine maakt u zelf geraspte kaas in de vorm en hoeveelheid als u nodig heeft. In professionele keukens kan met eigenlijk niet zonder kaassnijmachine en daarom vindt u bij HorecaRama bij de afdeling voedselbereiding een professionele kaassnijmachine in het assortiment.

Kaassnijmachine

Kaassnijmachine kopen bij HorecaRama

Verschillende gerechten vragen om geraspte kaas. Fijn gerapt, middel of juist grof geraspte kaas maakt u in een handomdraai met behulp van een kaassnijmachine. Kijk bij de afdeling voedselbereiding eens naar de kaassnijmachine in de vorm van een kaasraspmolen. Deze kaassnijmachine is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een kunststof opvangbak. Standaard wordt een schijf voor kaas raspten meegeleverd. U kunt ook verschillende schijven voor de kaassnijmachine los bijbestellen. Een schijf voor zeer fijne geraspte kaas, voor grof geraspte kaas maar ook speciaal voor Parmezaanse kaas of mozzarella.

Kaassnijmachine en andere benodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken van een hotel of restaurant. Apparatuur voor voedselbereiding zoals de kaassnijmachine, een vleessnij achine of gehaktmolen maar ook accessoires voor de kaassnijmachine, voedsel opbergdozen in GN-formaat, opbergkasten en alle andere benodigdheden voor de professionele keuken.

Kaassnijmachines en accessoires

Naast de accessoires voor de kaassnijmachine zelf zoals de schijven om kaas mee te raspen, vindt u bij HorecaRama ook speciale kaasmessen en bakjes en potjes om de geraspte kaas uit de kaassnijmachine in te doen en aan tafel te serveren. Verder vindt u bij HorecaRama ook een kaas guillotine voor het snijden van zachte kazen, raclette apparaten of een professionele kaasschaaf. Professionele kaassnijmachine voor de horeca keuken nodig? Ga naar HorecaRama.