Warme dranken dispenser

Serveer simpel en snel koffie, thee of chocolademelk aan uw gasten met de warme dranken dispensers van HorecaRama. Op kantoor, in uw restaurant of hotel en zelfs in de zorg is een lekker kopje koffie of thee onmisbaar, hiervoor bieden wij een groot aantal drankdispensers geschikt voor allerlei warme dranken waarmee gasten, klanten of personeel zichzelf kunnen bedienen. Ons assortiment beschikt over allerlei soorten en maten, zelfs voor glühwein, geschikt voor de horeca.

Warme dranken dispenser

 

Wat is een warme dranken dispenser?

Een warme drankendispenser is een ketel die uw drank warm houdt of verwarmd en met behulp van een kraan kunt u de drank eenvoudig tappen. Ideaal om warme dranken te serveren in de horeca. Drankdispensers met enkele wand of geïsoleerd en dubbelwandig waarmee warmteverlies beperkt wordt. Veel dispensers hebben een ontwerp met RVS behuizing maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor kunststof varianten. In de elektrische apparaten zitten elementen die de ketel verwarmen. Ook beschikt ons assortiment over drankdispenser puur voor het warmhouden van uw koffie, thee of chocolademelk. Bovendien komen drankendispensers in allerlei vormen en maten, beschikbaar van 3 tot 40 liter. Zo kunnen ze uitgevoerd zijn met kookfunctie, droogkookbeveiliging, roerelementen, lekbakken of anti-lek kranen!

 

Warme dranken dispenser kopen voor de horeca

Bij een buffet, op kantoor en in uw hotel, in bijna elke horecagelegenheid kunt u genieten van een warme kop koffie of thee. Koop daarom een professionele warme drankendispenser om uw gasten altijd te kunnen voorzien. In de herfst of winter is warme chocolademelk en glühwein erg populair. Bij HorecaRama kunt u in het assortiment kiezen uit diverse producten zoals een warme chocolademelk dispensers en glühwein warmhouders. Om tot de beste keuze te komen kunt u verschillende warme dranken dispensers met elkaar vergelijken maar u kunt ook vrijblijvend contact opnemen met onze product specialisten voor advies.

 

Chocolademelkdispensers van HorecaRama

Niet alle warme drankendispensers zijn geschikt voor warme chocolademelk. Bekijk dus voor u een keuze maakt bij het aanschaffen van een dispenser wat u van plan bent om uw gasten aan te bieden. Wat maakt een drankendispenser geschikt voor warme chocolademelk? Het is uiterst belangrijk dat de dispenser klontvorming en aanbranding van de chocolademelk voorkomt. Hiervoor is een dispenser met een roermechanisme erg geschikt. Door het constante roeren en bain-marie verwarmen krijgt u de perfect consistentie voor uw chocolademelk.

 

Warme drankendispensers en accessoires

Naast warme drankendispensers, chocolademelkdispensers en glühweinwarmhouders bevat ons assortiment een groot aantal accessoires voor uw warme dranken. Houdt uw kopjes warm met de speciale warmhoud deksels geschikt voor de glühwein ketels. Naast de drankendispensers kunt u ook kijken bij koffiemachines, heetwaterdispensers, kopjesverwarmers en isoleerkannen. Kopjes, mokken en koffiebekers om warme drank in te serveren. Theelepels, bestekbakken of suiker en melk setjes voor de horeca en voor thuis. Richt uw ontbijt en lunch buffet zo in zodat uw gasten makkelijk een kop koffie of thee kunnen pakken.